ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πιλάβιος: "Πανάξια στην πρώτη θέση"

Πιλάβιος: "Πανάξια στην πρώτη θέση"

Απολύτως δίκαιη χαρακτήρισε την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την πρόκριση στο Euro του 2012 ο Σοφοκλής Πιλάβιος και ευχήθηκε την παραμονή Σάντος στον πάγκο της Εθνικής.

«Είμαστε δίκαια πρώτοι και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, στον προπονητή και σε όσους συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία. Νικήσαμε δύο φορές το Ισραήλ και πήραμε τέσσερις βαθμούς στα ματς με την Κροατία. Η πρωτιά, λοιπόν, ήρθε πανάξια. Αγχωθήκαμε πολύ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο», τόνισε αρχικά και συνέχισε:«Αυτή είναι ανάσα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιστεύουμε στην Εθνική. Θα έχει συνέχεια αυτή η ομάδα. Δεν έχουμε πολλά πράγματα που να είναι δέκατα ή ενδέκατα στον κόσμο».Ερωτηθείς για το πριμ που θα πάρουν οι διεθνείς, ο πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε ότι στην παρούσα φάση αυτό δεν έχει σημασία, ενώ για το κλίμα στα αποδυτήρια, είπε ότι «είναι πανηγυρικό.

Τα παιδιά είναι ευτυχισμένα, τους αξίζουν τα πάντα»Κλείνοντας και κληθείς να αναφερθεί στο μέλλον του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής, ο Πιλάβιος τόνισε: «Η εισήγησή μου πριν καν γίνει το ματς με την Κροατία, ήταν να μείνει. Αυτό θα ήθελα. Θα φέρω το θέμα στο Δ.Σ. και θα αποφασίσουμε όλοι μαζί. Ελπίζω να τελειώσει σύντομα το θέμα και να είμαστε μαζί για δύο ακόμα χρόνια»

Πηγή: onsports.gr