ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ LIVE: Η «μάχη» του τίτλου στην Τούμπα - Διακοπή του αγώνα (pics)

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ LIVE: Η «μάχη» του τίτλου στην Τούμπα - Διακοπή του αγώνα (pics)

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ:Διεκόπη το μεγάλο ματς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ για την 25η αγωνιστική της Super League, καθώς στο 90' ακυρώθηκε γκολ του ΠΑΟΚ

Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 90’ με τον Βαρέλα, αλλά ο βοηθός Ποντίκης έδειξε οφσάιντ θεωρώντας ότι ο Μαουρίτσιο επηρέαζε τη φάση και κάλεσε τον Κομίνη για να του εξηγήσει την απόφασή του.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Παρακολουθήστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις από την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

«Ντου» Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ φώναζε κατά πάντων ενώ καλούσε τους παίκτες της ομάδας του να πάνε στα αποδυτήρια!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Επεισόδια στην πορεία του ΠΑΟΚ

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της Αστυνομίας μπροστά από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν περίπου στις 16:00 το απόγευμα ανάμεσα σε φιλάθλους και διμοιρίες των ΜΑΤ. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν μπουκάλια και πέτρες στα ΜΑΤ, με τις αστυνομικές δυνάμεις να απαντούν με περιορισμένη χρήση χημικών και κρότου λάμψης. Περίπου 20 λεπτά αργότερα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έφτασαν στην Λαμπράκη. Έστησαν οδοφράγματα και έβαλαν φωτιά σε κάδους αποριμμάτων.

Σταθμευμένο αυτοκίνητο που βρισκόταν στο πάρκινγκ του Παλε τυλίχθηκε στις φλόγες και σύμφωνα με το seleo.gr η αστυνομία προχώρησε σε μια προσαγωγή.

Η βαθμολογία στην Super League

Η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα με το παιχνίδι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού, που δεν άρχισε ποτέ, έφερε αλλαγές στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League.

Ο «δικέφαλος του βορρά» σύμφωνα με την απόφαση που βγήκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (11/03) και λίγο πριν το ντέρμπι κορυφής του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, πήρε πίσω τους τρεις βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί από το μονομελές όργανο της ΕΠΟ για τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία, ωστόσο ο αγώνας κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού.

Δείτε τη βαθμολογία των τεσσάρων πρώτων ομάδων:

1. ΑΕΚ 54

2. ΠΑΟΚ 52

3. Ατρόμητος 47

4. Ολυμπιακός 47*

* Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός αναμένει την απόφαση για την έφεση που έχει καταθέσει ως προς το «-3» από την τιμωρία του για τα επεισόδια μετά τη λήξη του ματς με την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης».

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Σχετικές ειδήσεις