ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η ομάδα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών!

Στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η ομάδα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών!

Την πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βόλεϊ Αστυνομικών γυναικών πήρε η αντιπροσωπευτική ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η ελληνική ομάδα κατετάγη πρώτη στον Α' προκριματικό όμιλο της Ιταλίας, κερδίζοντας την Αυστρία με 3-0 σετ, και την αντίστοιχη της Ιταλίας με 1-3.

Μετά από χρόνια και με προσωπικές ενέργειες του Προέδρου της Α.Ε.Α.Ε. Γιώργου Τζατζάκη η ομάδα συγκροτήθηκε με προπονητή τον Αλέξανδρο Αβραμίδη και της δόθηκαν όλα τα εχέγγυα για μια επιτυχημένη πορεία.
Η τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στην Πράγα της Τσεχίας τον Οκτώβριο και οι ελπίδες για την κατάκτηση ενός μεταλλίου είναι αυξημένες.

Ο αρχηγός της αποστολής Δημήτρης Τζαφόλιας μιλώντας γι' αυτή την επιτυχία, υποστήριξε: «Θα ήθελα κατ' αρχήν να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Γιώργο Τζατζάκη για την ευκαιρία εκπροσώπησης της χώρας σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Επίσης να υπογραμμίσω την επαγγελματική συμπεριφορά όλων των κοριτσιών της ομάδας και των μελών της αποστολής. Όλα κύλησαν ομαλά και η ομάδα με δύο νίκες κατάκτησε το δικαίωμα παρουσίας στην τελική φάση. Τα δείγματα είναι εξαιρετικά και όλοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την κατάκτηση μια υψηλής θέσης στην τελική φάση τον Οκτώβριο. Άπαντες στην Α.Ε.Α.Ε. εργάζονται για τις επιτυχίες μεθοδικά και με συγκεκριμένο πλάνο».