ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρία «αγκάθια» για τον Ζοτς

Τρία «αγκάθια» για τον Ζοτς

Μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα του πρώτου μήνα, ο Παναθηναϊκός εμφανίζει εικόνα που ταιριάζει περισσότερο για την αρχή της σεζόν, ύστερα από τις εξελίξεις του φετινού καλοκαιριού.

Έχει καταντήσει κουραστικό, αλλά πρέπει να επαναληφθεί. Το καλοκαίρι οι «πράσινοι» στα πλαίσια της νέας οικονομικής κατάστασης στη χώρα, αλλά και το μπάσκετ, δεν ανανέωσαν το συμβόλαιο του Φώτση, αποδέσμευσαν τον Νίκολας και τον Τέπιτς και πρόσθεσαν στο ρόστερ τους παίκτες, που δεν έχουν ανάλογη ποιότητα και εμπειρίες.

Στην συνέχεια πληροφορήθηκαν ότι ο Περπέρογλου έχει πρόβλημα με θρόμβο και στις 10/11, στο ματς με την ΤΣΣΚΑ, τραυματίστηκε ο Τσαρτσαρής, ενώ τραυματισμούς αντιμετώπισαν και άλλοι παίκτες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, γεγονός που έκανε τον Ομπράντοβιτς να την χαρακτηρίσει ως τη χειρότερη ever...

Πιο σημαντικός όλων, εκείνος του Μάικ Μπατίστ γιατί ο Αμερικανός έχει ευπάθεια στα πόδια (κυρίως στις γάμπες) και χρειάζεται προσεκτικότατη αποθεραπεία, αλλά και ήπια προσαρμογή στην αγωνιστική δράση. Ο Μπατίστ πια έχει μπει στο 35ο έτος της ηλικίας του με ό,τι αυτό συνεπάγεται για ένα βαρύ σωματότυπο, που έχει γράψει στο κοντέρ του πολλά χιλιόμετρα αγώνων στο υψηλότερο επίπεδο.

Η καταμέτρηση, λοιπόν, αρχίζει με τον Φώτση και τελειώνει στον... απόντα Μπατίστ. Δηλαδή ο Ομπράντοβιτς διαχειρίζεται μια ομάδα, όπως έχω γράψει και σε προηγούμενο post (O ΠΑΟ και το... κούρεμα του στις 18/11), που αθροιστικά έχει μείον επτά παίκτες σε σχέση με πέρυσι: Φώτσης – Νίκολας - Τέπιτς, Περπέρογλου - Τσαρτσαρής, Μπατίστ αλλά και Μάριτς για τον οποίο ομολογώ πως εκτιμούσα ότι θα είναι η καλύτερη «μεταγραφή» του εφετινού Παναθηναϊκού, όντας υγιής και έχοντας ευκαιρία να πάρει χρόνο στα πόδια του, αλλά δεν έχει επιβεβαιώσει την εκτίμηση.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr