Νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος της Sanofi για την Ελλάδα και την Κύπρο η Michaela Scheiffert

Newsroom Newsroom

Νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος της Sanofi για την Ελλάδα και την Κύπρο η Michaela Scheiffert
ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA

Η Michaela Scheiffert είναι η νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος της Sanofi για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η κ. Scheiffert η οποία έχει αναλάβει τα νέα της καθήκοντα από τις 31 Οκτωβρίου 2019, διαδέχεται σε αυτήν τη θέση τον κ. Didier Cochet. Επίσης, η κ. Scheiffert θα ηγείται και θα είναι πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της SANOFI AVENTIS.

Η κ. Michaela Scheiffert είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Ludwig Maximilians του Μονάχου. Εντάχθηκε στο δυναμικό της Sanofi το 1997 και κατείχε με επιτυχία διάφορες θέσεις στην εταιρεία, μεταξύ των οποίων και τη θέση της Διευθύντριας Μάρκετινγκ της Επιχειρησιακής Μονάδας Καρδιαγγειακών Νοσημάτων. Το 2009 μετακινήθηκε στο τμήμα Καταναλωτικών Προϊόντων Υγείας και το 2016 διορίστηκε Επικεφαλής της Επιχειρησιακής Μονάδας Καταναλωτικών Προϊόντων Υγείας στη Γερμανία. Η κ. Michaela Scheiffert είναι Γενική Διευθύντρια της Επιχειρησιακής Μονάδας Καταναλωτικών Προϊόντων Υγείας της Sanofi, για Ελλάδα και Κύπρο από τον Ιανουάριο του 2017.

Η Michaela Scheiffert διαδέχεται τον Didier Cochet

Όπως δήλωσε η κ. Michaela Scheiffert, «η ανάθεση της Γενικής Διεύθυνσης και του ρόλου της Διευθύνουσας Συμβούλου στη Sanofi Ελλάδας και Κύπρου αποτελεί για εμένα ιδιαίτερη τιμή. Αναλαμβάνω το νέο μου ρόλο με μεγάλη χαρά και με ισχυρό αίσθημα ευθύνης απέναντι τόσο στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρές προκλήσεις υγείας όσο και στα ενδιαφερόμενα μέρη για την υγεία στην Ελλάδα. Προτεραιότητές μου είναι η συνέχιση της διασφάλισης της πρόσβασης των ασθενών στις θεραπευτικές λύσεις της Sanofi και η ενίσχυση της δυναμικής μας παρουσίας στην Ελλάδα με την υποστήριξη του εξαιρετικού ανθρώπινου δυναμικού μας και τη συνεργασία με τους εταίρους».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved