ΦΑΡΜΑΚΟ

Βαθιά θλίψη για την απώλεια του Γιάννη Βλόντζου

Βαθιά θλίψη για την απώλεια του Γιάννη Βλόντζου

Τη βαθιά τους θλίψη για την αιφνίδια απώλεια του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Merck Ελλάδος, Γιάννη Βλόντζου, εκφράζουν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), Ολύμπιος Παπαδημητρίου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η διοίκηση του Συνδέσμου.

«Ο Γιάννης Βλόντζος διετέλεσε αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΦΕΕ και υπήρξε σπουδαίος συνάδελφος που ξεχώρισε για την ευγένεια και την ποιότητά του, κερδίζοντας την εκτίμηση όλου του φαρμακευτικού κόσμου. Στη μακρά πορεία του υπηρέτησε τον φαρμακευτικό κλάδο, με ήθος, πάθος και ευπρέπεια, γεγονός που έτυχε καθολικής αναγνώρισης. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια» αναφέρει το μήνυμα του ΣΦΕΕ.

Επίσης, ο πρόεδρος του PhRMA Innovation Forum, Μάκης Παπαταξιάρχης και τα μέλη του PIF εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. «Ο Γιάννης ήταν μέλος του Δ.Σ. και πολύτιμος συνεργάτης μας επί χρόνια. Το κενό που αφήνει είναι μεγάλο και δυσαναπλήρωτο. Η συνεισφορά του στον κλάδο μας ήταν ανεκτίμητη. Η οξυδέρκειά του και η στρατηγική του αντίληψη θα λείψει από όλους μας. Δεσμευόμαστε ότι το όραμά του, που είχαμε το προνόμιο να μοιραστεί μαζί μας, θα συνεχίσει να μας εμπνέει στην προσπάθειά μας να υπηρετούμε την καινοτομία στο χώρο της Υγείας και του Φαρμάκου, και να προσφέρουμε σταθερά τις βέλτιστες θεραπείες στους Έλληνες ασθενείς».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr