ΥΓΕΙΑ

Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών: Το «ευχαριστώ» του Βασίλη Κικίλια

Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών: Το «ευχαριστώ» του Βασίλη Κικίλια
INTIME NEWS

Το σεβασμό του στο νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων και όλων των δομών υγείας, εξέφρασε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και μέσω των social media, με αφορμή τη σημερινή (12/05/2020) Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, η οποία συνοδεύεται και από ένα συγκινητικό βίντεο αναφέρει: «Σεβασμός και έμπρακτο ευχαριστώ στους ήρωες με τις μάσκες που είναι πάντα δίπλα στους ασθενείς. Ζήσαμε και ζούμε από κοντά την αγωνία τους για υψηλής ποιότητας φροντίδα και τον τεράστιο ρόλο τους στην επιτυχή αντιμετώπιση των ασθενών, ακούραστα και με αυτοθυσία».

Νωρίτερα την Τρίτη, ο κ. Κικίλιας υποδέχθηκε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου στον «Ευαγγελισμό». «Η καρδιά ενός νοσοκομείου είναι οι νοσηλευτές του» δήλωσε ο υπουργός Υγείας και μαζί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνομίλησαν με τον διοικητή του Ευαγγελισμού, Αναστάσιο Γρηγορόπουλο για το έργο του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού του μεγαλύτερου νοσοκομείου της χώρας.

Στη συνέχεια, μετέβησαν στη Μονάδα Μεταμόσχευσης του Μυελού των Οστών, όπου συζήτησαν με τον επικεφαλής της Αιματολογικής Κλινικής, Θεμιστοκλή Καρμίρη και τον επικεφαλής της Μονάδας Μεταμόσχευσης του Μυελού των Οστών, Δημήτρη Καρακάση. Η κυρία Σακελλαροπούλου είχε σύντομη συνομιλία και με δύο ασθενείς.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Κόρινθο: Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε 15χρονο

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις