ΥΓΕΙΑ

Σεισμός Ελασσόνα - Ζωή Ράπτη: «Η 5η ΥΠΕ συνεργάστηκε άψογα με όλες τις μονάδες Υγείας»

Σεισμός Ελασσόνα - Ζωή Ράπτη: «Η 5η ΥΠΕ συνεργάστηκε άψογα με όλες τις μονάδες Υγείας»

Σεισμός Ελασσόνα: «Από την πρώτη στιγμή που είχαμε τα κρίσιμα γεγονότα στις πληγείσες περιοχές από τον σεισμό, η 5η ΥΠΕ συνεργάστηκε άψογα με όλες τις μονάδες Υγείας», δήλωσε η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη κατά την διάρκεια περιοδείας της στη Λάρισα που πραγματοποιεί σήμερα.

Η κυρία Ράπτη τόνισε πως οι γιατροί του γενικού νοσοκομείου συνεργάστηκαν άψογα και με το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου, αλλά και με τις υπόλοιπες δομές για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας.

Παράλληλα η υφυπουργός τόνισε πως στις πληγείσες περιοχές από τον σεισμό το Σαββατοκύριακο θα βρεθούν και παιδίατροι για να καλυφθούν οι ανάγκες υγείας των μικρών παιδιών, ενώ επισήμανε πως πάρα του δυσάρεστου γεγονότος του σεισμού, έγιναν απρόσκοπτα όλοι οι εμβολιασμού, για την ενίσχυση του πληθυσμού.

Τέλος η κυρία Ράπτη σημείωσε πως όλα τα κτήρια που στεγάζουν, τα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας, έχουν ελεγχθεί από την πρώτη μέρα, επισημαίνοντας πως είναι ασφαλή για τους πολίτες που τα επισκέπτονται, αλλά και για τους υγειονομικούς που εργάζονται.

Σημειώνεται πως η κυρία Ράπτη κατά την διάρκεια της περιοδείας της επισκέφθηκε μεταξύ άλλων το Πανεπιστημιακό και Γενικό νοσοκομείο της Λάρισας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Λάρισας, ενώ μετέβη και στα χωριά Μεσοχώρι και Δαμάσι, όπου προσφέρονται Υπηρεσίας Ψυχικής Υγείας στους σεισμόπληκτους από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και τη ΘΕΨΥΠΑ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κοτανίδου: Η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων έχασε τον δρόμο – Η κούραση μας οδηγεί σε λάθος αποφάσεις