ΥΓΕΙΑ

Πώς θα ακολουθήσεις και εσύ μία ολιστική προσέγγιση για υγιές μυαλό και σώμα

Πώς θα ακολουθήσεις και εσύ μία ολιστική προσέγγιση για υγιές μυαλό και σώμα

Τα τελευταία χρόνια όλο και πιο πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι παίρνουν την απόφαση να φροντίσουν την υγεία τους με έναν περισσότερο ολιστικό τρόπο.

Τι είναι όμως η ολιστική προσέγγιση της υγείας και πώς σχετίζεται με την καλή ποιότητα ζωής; Ουσιαστικά, η ολιστική προσέγγιση της υγείας αποτελεί τώρα τον «κανόνα» σε ό,τι αφορά στην ευεξία μας και όπως η ίδια η ονομασία της αποκαλύπτει, θέλει τον άνθρωπο να φροντίζει ολιστικά τον εαυτό του, τόσο σε ό,τι αφορά στο σώμα του, όσο και τις πνευματικές και νοητικές του λειτουργίες, αλλά και τη διάθεσή του.

Μέσα από μία περισσότερο ολιστική προσέγγιση της υγείας, λοιπόν, σήμερα μπορούμε να έχουμε υγιές σώμα και πνεύμα, επενδύοντας σε φυσικές επιλογές και υιοθετώντας έναν τρόπο ζωής που σχετίζεται άμεσα με τις ανάγκες και την καθημερινότητά μας. Όλα αυτά με γνώμονα την προαγωγή της υγείας, ειδικότερα μέσω της διατροφής και της φυσικής δραστηριότητας. Για να κατανοήσεις καλύτερα τι σημαίνει ολιστική προσέγγιση της υγείας, σκέψου απλώς ότι για να έχεις καλή διάθεση, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να επενδύσεις στην άσκηση και τη διατροφή σου ή το ότι η ενέργεια και οι νοητικές σου λειτουργίες συνδέονται άμεσα σε πολλές περιπτώσεις με τη συναισθηματική σου ισορροπία.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, σε ό,τι αφορά στην ολιστική προσέγγιση της υγείας, τα νοοτροπικά συμπληρώματα διατροφής ξεχωρίζουν στις μέρες μας, αφού περιέχουν μείγματα βοτάνων και μοναδικές φόρμουλες βιταμινών, τα οποία βελτιώνουν τη νοητική και την πνευματική μας απόδοση, ενώ παράλληλα τονώνουν το σώμα και τη διάθεση.

Τι είναι τα νοοτροπικά συμπληρώματα διατροφής και γιατί αξίζουν την προσοχή μας

Τα νοοτροπικά συμπληρώματα διατροφής, όπως τα καινοτόμα Neubria, κερδίζουν συνεχώς έδαφος και θαυμαστές τα τελευταία χρόνια και το γεγονός αυτό, σίγουρα δεν είναι τυχαίο. Όσο πιο καλά ενημερωμένοι είμαστε και όσα περισσότερα μαθαίνουμε για τη φροντίδα της υγείας και της ευεξίας μας, τόσο πιο πολύ θέλουμε να επενδύουμε σε φυσικές εναλλακτικές, που μπορούν να μας προσφέρουν την τόνωση, τη διαύγεια και την ενέργεια που χρειαζόμαστε.

Τι ακριβώς είναι όμως τα νοοτροπικά συμπληρώματα διατροφής; Πρόκειται, λοιπόν, για διατροφικά σκευάσματα που περιέχουν μείγματα βοτάνων και φόρμουλες βιταμινών, με αποτέλεσμα να βελτιώνουν τις νοητικές, τις πνευματικές και κατά συνέπεια, τις σωματικές μας αποδόσεις. Και όπως είναι γνωστό, ο εγκέφαλος είναι το σημαντικότερο όργανό μας, ένα όργανο σκέψης, συναισθήματος, μνήμης και επεξεργασίας των αισθήσεων, το οποίο είναι υπεύθυνο για τις ζωτικές μας λειτουργίες. Ουσιαστικά, τα νοοτροπικά συμπληρώματα διατροφής επιδρούν θετικά στη διάθεση και την ψυχολογία μας και συμβάλλουν στην καλύτερη συγκέντρωσή μας, την ενίσχυση της μνήμη μας, την αύξηση των σωματικών και πνευματικών μας αποδόσεων και τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου μας.

Όπως πολύ εύκολα μπορούμε να διαπιστώσουμε συνεπώς, φροντίζοντας για την καλή λειτουργία του εγκεφάλου μας, μπορούμε να είμαστε περισσότερο σίγουροι ότι θα μπορούμε να φέρνουμε εις πέρας τις καθημερινές μας υποχρεώσεις, λειτουργώντας στο βέλτιστο και πάνω από όλα, έχοντας υγιές μυαλό, αλλά και σώμα.

Τα μείγματα βοτάνων και οι φόρμουλες βιταμινών που αξίζει να ανακαλύψουμε

Ποια είναι όμως τα νοοτροπικά συστατικά τα οποία αξίζουν την προσοχή μας και θα μας βοηθήσουν να φροντίσουμε πιο ολιστικά την υγεία μας, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς μας;

Το παράδειγμα της Neubria και των προϊόντων της είναι χαρακτηριστικό, σε ό,τι έχει να κάνει στο πώς διαφορετικά συστατικά, μπορούν να μας βοηθήσουν να αξιοποιήσουμε τη δύναμη της φύσης για να αντεπεξέλθουμε στους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητά μας. Τα συγκεκριμένα νοοτροπικά συμπληρώματα διατροφής, λοιπόν, περιέχουν φυσικά μείγματα βοτάνων -χωρίς χημικά ή συνθετικά πρόσθετα- και φόρμουλες βιταμινών, που σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, μας στηρίζουν κατά τη διάρκεια του 24ώρου, ώστε ο εγκέφαλός, η ψυχολογία και το σώμα μας να ανταποκρίνονται στο βέλτιστο βαθμό.

Το ποιο προϊόν θα επιλέξουμε, εξαρτάται από τις ανάγκες μας. Έτσι, λοιπόν, αν εργαζόμαστε πολύ και νιώθουμε καθημερινά έντονη κόπωση, τότε το Neubria Energy που περιέχει -μεταξύ άλλων- τέσσερα είδη τζίνσενγκ, L-θεανίνη και γκουαράνα, συνιστά μία φυσική εναλλακτική που θα μας βοηθήσει να μειώσουμε την κούραση και να αυξήσουμε την πνευματική και σωματική μας απόδοση, μέσω της συνεχούς απελευθέρωσης ενέργειας.

Στην περίπτωση, βέβαια, που το ζητούμενο για εμάς είναι η χαλάρωση και ο καλύτερος ύπνος, τότε θα επιλέξουμε το Neubria Sleep με το μαγνήσιο, τη βιταμίνη D και την τρυπτοφάνη, ενώ αν θέλουμε καλύτερη συγκέντρωση, εστίαση και πνευματικές αποδόσεις, τότε αξίζει να στραφούμε στο Neubria Focus, για μία ολιστική προσέγγιση για υγιές μυαλό και σώμα, με ροντιόλα και ασβαγκάντα.

Σε πολλές περιπτώσεις, βέβαια, το ζητούμενο για μία καλύτερη καθημερινότητα σχετίζεται άμεσα με τη διάθεσή μας. Και ο φυσικός μας «σύμμαχος» για καλύτερη διάθεση και συναισθηματική ισορροπία, είναι το νοοτροπικό συμπλήρωμα διατροφής Neubria Mood με ροντιόλα, σαφράν και L-θεανίνη. Όσο για την αδυναμία στη συγκέντρωση και τη συγκράτηση πληροφοριών, το Neubria Memory αποτελεί μία ιδανική, φυσική εναλλακτική, που μπορεί να μας βοηθήσει να «ξεκλειδώσουμε» τον εγκέφαλό μας, χάρη στις φόρμουλες βιταμινών και το μείγμα βοτάνων που περιέχει.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία μπορούν να μας βοηθήσουν να αντεπεξέλθουμε καλύτερα στους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς μας και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της ζωής μας εν γένει. Ας προσπαθήσουμε, λοιπόν, να διαχειριστούμε τη φροντίδα της σωματικής και πνευματικής μας υγείας μέσα από μία πιο ολιστική προσέγγιση, υιοθετώντας νέες, καλύτερες διατροφικές συνήθειες και φυσικά, δίνοντας έμφαση στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου μας. Για να συμβεί αυτό, αρκεί να βρούμε τους κατάλληλους φυσικούς «συμμάχους», τις φυσικές εναλλακτικές που θα μας προσφέρουν την απαραίτητη δύναμη και την ενέργεια που χρειαζόμαστε και θα τονώσουν τη διάθεσή μας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσουμε να υποστηρίξουμε μία καλύτερη ποιότητα ζωής και να στηρίξουμε τον οργανισμό μας με φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο. Και έχουμε κάθε λόγο να το κάνουμε διότι, ζούμε καλύτερα, όταν νιώθουμε καλά!

Θα τα βρείτε στα φαρμακεία. Ανακαλύψτε όλη τη σειρά φυτικών νοοτροπικών Neubria εδώ.

Ακολουθήστε τη Neubria στο Facebook και το Instagram