ΥΓΕΙΑ

Maca, το φυσικό ενισχυτικό της σεξουαλικής σας ζωής

Maca, το φυσικό ενισχυτικό της σεξουαλικής σας ζωής

Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, οι ατελείωτες υποχρεώσεις, το άγχος και το στρες σας στερούν την απόλαυση του σεξ; Είναι γεγονός, η κούραση μας καταβάλλει και «ρίχνει» τις αποδόσεις μας. Κάποιες φορές, μάλιστα, μπορεί να μην έχουμε κανένα απόθεμα ενέργειας, ώστε να ολοκληρώσουμε οποιαδήποτε δραστηριότητα, ακόμα και να απολαύσουμε την επαφή με τον σύντροφό μας. Η λύση για να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και να απολαύσουμε το σεξ στο έπακρο βρίσκεται στη Φύση και την υπερτροφή maca.

Πρόκειται για έναν σφαιρικό βολβό που θυμίζει το ρεπάνι, που φύεται σε μεγάλο υψόμετρο των Άνδεων, στο Κεντρικό Περού. Καλλιεργείται εδώ και αιώνες μίας και οι ιθαγενείς είχαν ανακαλύψει από την αρχαιότητα τη θρεπτική αξία αλλά και τις θεραπευτικές ιδιότητες του φυτού! Πώς ακριβώς,όμως, μπορεί να ωφελήσει τον ανθρώπινο οργανισμό;

Super-δράση στην αύξηση της λίμπιντο!

Οι ευεργετικές ιδιότητες της maca στην αύξηση της λίμπιντο και η υψηλή θρεπτική της αξία είναι τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει. Είναι αλήθεια, η ρίζα από το Περού έχει ευεργετική δράση στον οργανισμό μας, ενώ αποτελεί σημαντικό συστατικό για τη βελτίωση της σεξουαλικής διάθεσης σε άντρες και γυναίκες. Πώς ακριβώς λειτουργεί; Όπως αναφέρει η Περουβιανή βιολόγος Gloria Chacon de Popivici, τα αλκαλοειδή που περιέχει η maca ενεργούν στους αδένες, ώστε να βελτιώνεται η οξυγόνωση του αίματος και η σεξουαλική διάθεση.

Τα ευεργετικά αποτελέσματα σε σχέση με τη σεξουαλική λειτουργία οφείλονται στα ενεργά της συστατικά και στην υψηλή συγκέντρωση πρωτεϊνών και ζωτικών θρεπτικών συστατικών που περιέχει.

H maca, επίσης, υποστηρίζει και ενισχύει τη λειτουργία των αδένων, οι οποίοι ρυθμίζουν τις ορμόνες που σχετίζονται με τη γονιμότητα, τη σεξουαλική διάθεση (λίμπιντο), την πέψη και την ενέργεια του οργανισμού.

Τροφή πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και αμινοξέα

Οι ευεργετικές ιδιότητες της θαυματουργής υπερτροφής δεν σταματούν εδώ. Πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και αμινοξέα, η maca αυξάνει την ενέργεια, την αντοχή και τη δύναμη! Αν, λοιπόν, νιώθετε διαρκώς κούραση χωρίς λόγο και αισθάνεστε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν, η maca θα σας τονώσει άμεσα και θα σταθεροποιήσει τις βασικές λειτουργίες του οργανισμού σας. Έτσι, θα καταφέρετε να αντεπεξέρχεστε στις αυξημένες φυσικές και πνευματικές απαιτήσεις τις οποίες καλείστε να φέρετε εις πέρας καθημερινά.

Από ό,τι φαίνεται η φύση έχει τη λύση για να απολαμβάνουμε το σεξ στο έπακρο, χωρίς άγχος και στρες. Εντάσσοντας τη Maca της SUPERFOODS στη διατροφή θα νιώσετε ενέργεια και ευεξία. Μία κάψουλα την ημέρα σε συνδυασμό πάντα με ένα ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα αρκεί για να δούμε τη διαφορά!