Δωρεά πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ

Newsroom Newsroom

Δωρεά πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ

Η επιχειρησιακή ικανότητα του ΕΚΑΒ ενισχύεται με ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο όχημα, δωρεά του Ιδρύματος International Foundation Greece (IFG).

Το ασθενοφόρο παρέδωσε την Τρίτη (16/05/2017) στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Κωνσταντίνο Καρακατσιανόπουλο, η πρόεδρος του IFG, Ασπασία Λεβέντη.

Η συγκεκριμένη δωρεά είναι χορηγία της οικογένειας Ι. Κατσιματίδη, την οποία, οι ιδρυτές του IFG Ασπασία και Γιώργος Λεβέντης αξιοποίησαν, υπηρετώντας τους ιδρυτικούς στόχους του ιδρύματος για τη δημιουργία ενός διεθνούς δικτύου στήριξης των ομάδων του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης του ασθενοφόρου, η κ. Λεβέντη σημείωσε ότι η δωρεά επετεύχθη μέσω της συνεργασίας του IFG με την οικογένεια Ι. Κατσιματίδη και είναι ενταγμένη στο πλαίσιο των πρωταρχικών στόχων του ιδρύματος οι οποίοι αφορούν στην αγορά ειδικού ιατρικού εξοπλισμού, ασθενοφόρων και οχημάτων ταχείας ανταπόκρισης καθώς και στην προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για σχολεία και ευαγή ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα.

Ο κ. Καρακατσιανόπουλος ευχαρίστησε θερμά το IFG και προσωπικά την κ. Λεβέντη για τη σημαντική της πρωτοβουλία και τόνισε ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και συνεργασίες ενισχύουν αποτελεσματικά την επιχειρησιακή ικανότητα του ΕΚΑΒ, συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας προς τους συνανθρώπους μας, ενώ ταυτόχρονα στηρίζουν έμπρακτα τις καθημερινές προσπάθειες της Διοίκησης και των εργαζομένων του ΕΚΑΒ για την ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας.

Στην παράδοση παραβρέθηκαν εκ μέρους του IFG η πρόεδρός του, Ασπασία Λεβέντη και ο γιος της και Trustee του Ιδρύματος, Βασίλης Λεβέντης, ενώ εκ μέρους του ΕΚΑΒ παραβρέθηκαν ο πρόεδρός του Κ. Καρακατσιανόπουλος, ο Δ/ντης Οργάνωσης και Συντονισμού Κ. Λαζαράκης και η γιατρός του ΕΚΑΒ Δ. Γκέσουρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved