ΕΔΩ ΜΟΣΧΑ

Χρυσό iPhone με πορτρέτο Πούτιν και τον Εθνικό Ύμνο της Ρωσίας θα πουλάνε Ιταλοί

Χρυσό iPhone με πορτρέτο Πούτιν και τον Εθνικό Ύμνο της Ρωσίας θα πουλάνε Ιταλοί

Ο ιταλικός οίκος κοσμημάτων Caviar ξεκίνησε την παραγωγή περιορισμένης σειράς καλυμμάτων για iPhone από χρυσό, στην πίσω πλευρά των οποίων έχει αποτυπωθεί πορτρέτο του Βλαντίμιρ Πούτιν και στίχοι από τον εθνικό ύμνο της Ρωσίας.

Το εργαστήριο Perla Penna παρουσίασε τα πρώτα τέσσερα αριθμημένα iPhone 5s της σειράς, όπου η χρυσή επικάλυψη είναι 18 καρατίων και σ’ αυτήν έχει χαραχθεί η μορφή του Ρώσου προέδρου. Το πορτρέτο Πούτιν συνοδεύεται από το δίστιχο: Ρωσία - αγία δύναμή μας, Ρωσία - χώρα αγαπημένη.

Η αξία του τηλεφώνου, που ανακοινώθηκε φθάνει τα 147 χιλιάδες ρούβλια, ποσό, που αντιστοιχεί σε 3200 περίπου ευρώ.

Ο φλωρεντιανός οίκος Perla Penna έχει ήδη παρουσιάσει και άλλα μοντέλα iPhone στο παρελθόν, τα οποία ήταν αφιερωμένα στον Λεονάρντο Ντα Βίντσι, τον Μοχάμετ Άλι και τον Στοβ Τζομπς.

H ιταλική εταιρεία δηλώνει ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση για παρόμοια μοντέλα iPhone και κάποιοι μάλιστα πελάτες είναι πρόθυμοι να περιμένουν ακόμη και στην ουρά για να εξασφαλίσουν ένα από τα λιγοστά αριθμημένα κομμάτια. Σκοπός τους «να μην μοιάζουν τα κινητά τους με τις ντουζίνες παρόμοια, όταν τα ακουμπούν στο τραπέζι ενός μοδάτου και πανάκριβου εστιατόριου της αλυσίδας Νόβικοφ, πχ στο Αΐστ (σ.σ. γερανός, το πτηνό…)».

Μεταξύ των πιο φανατικών αγοραστών παρόμοιων γκάτζετ η πατριωτική ελίτ της κρατικής διοίκησης και κορυφαίοι διευθυντές ιδιωτικών εταιρειών, που εντάσσονται στην «άρχουσα τάξη» του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Εν ολίγοις ο Πούτιν δημιουργεί μόδα, ακόμη και για αμφιλεγόμενου γούστου γκάτζετ και «καλλιτεχνικά» δημιουργήματα…

Διαβάστε επίσης:

Πούτιν: Να ανακληθεί το διάταγμα για επέμβαση ρωσικού στρατού στην Ουκρανία

Υπάρχουν ομογενείς μεταξύ των εκατοντάδων νεκρών στην περιφέρεια του Ντονιέτσκ;

Στα ύψη η δημοτικότητα του Βλάντιμιρ Πούτιν