ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Κατάλαβαν κάτι 500.000 Έλληνες;

Κατάλαβαν κάτι 500.000 Έλληνες;

Αυτοί οι 500.000 περίπου Έλληνες ψηφοφόροι, που έστειλαν την εγκληματική οργάνωση της Χ.Α στη βουλή κατάλαβαν έστω τώρα, που υπάρχει ο πρώτος νεκρός, τι έκαναν;


Γιατί ελάχιστοι είναι οι ιδεολογικά φασίστες μέσα στις 500.000 ψήφους που πήραν οι τραμπούκοι και βρέθηκαν από πορτιέρηδες σε νυχτερινά μαγαζιά, από μπράβοι επιχειρηματιών και από μέλη συμμοριών με φυτώρια γυμναστήρια και σχολές καράτε, στη βουλή.

Γιατί αν και οι 500.000 ψηφοφόροι των νεοναζί ήταν οπαδοί του Χίτλερ, γιατί σε όλες τις προηγούμενες εκλογές αυτό το μόρφωμα με τον αγκυλωτό σταυρό δεν έπαιρνε περισσότερο από το 0,5-0,6% των ψήφων παραμένοντας έτσι για πολλά χρόνια στο σκοτεινό περιθώριο.

Προφανώς όλοι αυτοί που έστειλαν τους συμμορίτες στη βουλή, στο συντριπτικό τους ποσοστό ιδεολογικά ή πολιτικά ουδεμία σχέση έχουν με τους νεοναζί. Άνθρωποι απελπισμένοι, αγανακτισμένοι, που τα έχασαν όλα και θέλουν να τιμωρηθούν αυτοί που έκαψαν τη ζωή τους, άνθρωποι που σιχάθηκαν την πολιτική και τους πολιτικούς με τα ψέματά τους, είναι αυτοί που έστειλαν Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη και Σία στο κοινοβούλιο (που κάνουν ήδη κάθε προσπάθεια για να το εξευτελίσουν ή μήπως και να το κάψουν αύριο, όπως έγινε λίγο πριν ο Χίτλερ ανέβει στην εξουσία;).

Ας ξεκινήσουν λοιπόν επιτέλους οι συλλήψεις και το κλείσιμο στη φυλακή όλων αυτών των εγκληματιών σε βάρος του ελληνικού λαού, που εξορμούν από τα σκοτεινά λαγούμια του ελληνικού φασισμού.

Αλλά σημασία έχει και να καταλάβουν, έστω τώρα, τι καταστροφή έφεραν και ποια τέρατα έβαλαν στη ζωή μας όλοι αυτοί οι 500.000 θυμωμένοι που ψήφισαν τη βαρβαρότητα και το αίμα.

Γιατί οι πολιτικοί και οι διάφορες τελευταίες κυβερνήσεις του μνημονίου έστρωσαν το κόκκινο χαλί στον Καιάδα και στους υπόλοιπους συντρόφους του και τώρα καλούμαστε όλοι να πληρώσουμε τον λογαριασμό.

Είμαι βέβαιος ότι οι πολιτικοί κατάλαβαν τι κατάφεραν, σπρώχνοντας το λαό στην απόγνωση και την απελπισία, στην αγκαλιά του τέρατος.

Το κατάλαβαν, αλλά ελπίζω να μην είναι αργά.