ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Πού είναι τα όπλα της Χρυσής Αυγής οέο;

Πού είναι τα όπλα της Χρυσής Αυγής οέο;

Δύο δημοσκοπήσεις σε εφημερίδες της Κυριακής δίνουν την εικόνα μίας Χρυσής Αυγής που κέρδισε τουλάχιστον δύο μονάδες στις προτιμήσεις του κοινού τον τελευταίο μήνα, παγιώνοντας μόνιμα στην τρίτη θέση τη Χρυσή Αυγή στις επιλογές των ψηφοφόρων με ποσοστά μάλιστα 8-10%.


Και άρχισαν τα υποκριτικά ερωτήματα των απολίτικων φραμπαλάδων που υπάρχουν γύρω μας: «μα είναι δυνατόν;», «πώς επιλέγουν μία εγκληματική οργάνωση να υπάρχει στη βουλή;», «μα είχαμε τόσους φασίστες και δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι;»

Ε, λοιπόν δεν ξέρετε τι σας γίνεται όσοι έχετε τέτοια ερωτήματα.

Τη θέση μου και τη στάση μου απέναντι στους φασίστες της Χρυσής Αυγής την ξέρετε. Είναι κάθετα αρνητική και αδιαπραγμάτευτη. Και όσο οι χρυσαυγίτες θα λειτουργούν σαν οργάνωση νεοναζί με τάγματα εφόδου και τρομοκρατικές ενέργειες σε απροστάτευτους αλλοδαπούς και ηλικιωμένους Έλληνες και γυναίκες, δεν πρόκειται να έχω διάλογο μαζί τους σε όποιο ΜΜΕ εργάζομαι (ραδιόφωνο, εφημερίδα, περιοδικά, τηλεόραση και site).

Όμως, ας μιλήσουμε πολιτικά και ας το πάρουμε απόφαση ότι η Χρυσή Αυγή θα δυναμώνει και θα αυξάνει τη δύναμή της όσο ο κόσμος θα υποφέρει, θα πεινάει, δεν θα βλέπει τιμωρία των ενόχων πολιτικών και των «καρχαριών» που κατάκλεψαν το κράτος, όσο θα βλέπει τους νέους ανθρώπους να μην έχουν καν ελπίδα να δουλέψουν τα 5-6 επόμενα χρόνια και χιλιάδες οικογένειες να ζουν καθημερινά με κεριά, γιατί τους έχει κόψει το ρεύμα η ΔΕΗ.

Ας το πάρουμε χαμπάρι, η Χρυσή Αυγή δεν χτυπιέται ούτε με συλλήψεις στελεχών της, ούτε με απομόνωσή της στη βουλή, ούτε (το κυριότερο) με δολοφονίες νέων ανθρώπων από ανεγκέφαλους εξτρεμιστές εγκληματίες.

Χτυπιέται με σοβαρή πολιτική και υπεύθυνες πράξεις της πολιτείας, αλλιώς οι συλλήψεις και οι πομφόλυγες περί εγκληματικής οργάνωσης γίνονται μπούμερανγκ για την κυβέρνηση και τα κόμματα του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου.

Πού είναι αλήθεια το φοβερό και τρομερό οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής που μας πιπίλιζαν το μυαλό επί μέρες ότι το βρίσκουν από στιγμή σε στιγμή; Τρίχες. Μέχρι σήμερα δεν έχουν βρει τίποτα εκτός από κάτι κοντάρια, κάτι σιδερογροθιές και μερικά σκουριασμένα όπλα.

Πού είναι αλήθεια η αποκάλυψη ονομάτων όλων αυτών των σκοτεινών τύπων που χρηματοδοτούν δήθεν τη Χρυσή Αυγή; Τρίχες και εδώ.

Πού είναι τα φοβερά σχέδια προετοιμασίας μεγάλων εγκληματικών ενεργειών από τους χρυσαυγίτες που σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία σχεδόν τα είχαν βρει; Τρίχες και εδώ. Τραμπούκοι είναι οι άνθρωποι, κλαρινογαμπροί και ασήμαντοι που νομίζουν ότι υπάρχουν, φωνάζοντας στους δρόμους «αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή» και ντυμένοι σαν καραγκιόζηδες με ρούχα παραλλαγής.

Όσο λοιπόν θα μας κοροϊδεύουν όλους με δήθεν αναμενόμενες αποκαλύψεις οπλοστασίων, χρηματοδοτών και σχεδίων για εγκλήματα, οι φασίστες θα τρίβουν τα χέρια τους, βέβαιοι ότι όλη αυτή η ιστορία γυρνάει μπούμερανγκ στους διώχτες τους και θα λουφάζουν για λίγο μέχρι να χυμήξουν και πάλι στη δημοκρατίας μας.