ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Δεν είναι παρτίδα πόκερ η ζωή μας

Δεν είναι παρτίδα πόκερ η ζωή μας

Η κτηνωδία και η απανθρωπιά Σόιμπλε σε όλο της το μεγαλείο. Λυπάται λέει για τους Έλληνες και την κυβέρνηση που επέλεξαν, μία κυβέρνηση που παίζει σκληρό πόκερ με την Ευρώπη για μία άλλη συμφωνία.

Δηλαδή, η ζωή μας, ο αγώνας για την ύπαρξή μας και η εθνική μας αξιοπρέπεια γι αυτό τον δαίμονα του Δ’ Ράιχ στην Ευρώπη, με το σκληρό, παγερό βλέμμα που θυμίζει αξιωματικό των SS, είναι μία παρτίδα πόκερ.

Είναι παρτίδα πόκερ για τον Σόιμπλε, τον εκφραστή μίας ανελέητης οικονομικής κατοχής, οι χιλιάδες αυτοκτονίες απελπισμένων ανθρώπων στην Ελλάδα, τα παγωμένα παιδιά στα σχολεία που λιποθυμούν από την πείνα, οι χιλιάδες άστεγοι, οι ατελείωτες ουρές πεινασμένων έξω από εκκλησίες και δήμους για ένα κομμάτι ψωμί, κάποιες άλλες χιλιάδες άνθρωποι που ψάχνουν στα σκουπίδια να βρουν να φάνε και οι χιλιάδες Έλληνες επιστήμονες που ξεριζώνονται από την Ελλάδα, αναζητώντας απλά την επιβεβαίωσή τους στο εξωτερικό. Όλα αυτά είναι μια παρτίδα πόκερ για τον Γερμανό, με το παγωμένο βλέμμα.

Τι καθόμαστε, άραγε, και κουβεντιάζουμε με αυτό τον γεμάτο μίσος και χωρίς ίχνος ευαισθησίας άνθρωπο;

Επειδή ζητάμε λίγο χρόνο να πάρουμε μία «ανάσα», να χαράξουμε ένα νέο δρόμο που θα μας κρατήσει όρθιους για να μπορέσουμε σιγά-σιγά να εξοφλήσουμε τα δάνεια που χρωστάμε, θέλει να μας πάρει τώρα το κεφάλι. Όπως κάνουν αυτοί οι τρελοί εγκληματίες του ISIS, οι τζιχαντιστές.

Ο ευρωπαίος τζιχαντιστής με το παγωμένο βλέμμα, κύριος Σόιμπλε. Αυτόν έχουμε μπροστά μας. Και γι’ αυτό δεν πρέπει να λυγίσουμε στις πιέσεις Μέρκελ και των εξαπτέρυγών της (Ντάισελμπλουμ, Ραχόι, Σαπέν και λοιπών συγγενών).

Γιατί εδώ μιλάμε πια, για την ύπαρξη και την επιβίωση της χώρας μας και όχι για το αν θα μας δώσουν 5 ή 10 δισ. ευρώ για να επιστρέψουμε και αυτά αργότερα με τόκους και τοκοχρεολύσια.

Σχετικές ειδήσεις