ΤΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ζητούνται ηθοποιοί για τη νέα ταινία των Κωστόπουλου - Βαζάκα

Ζητούνται ηθοποιοί για τη νέα ταινία των Κωστόπουλου - Βαζάκα

Μια νεανική - πολιτικά μη ορθή κωμωδία ξεκινάει γυρίσματα και ψάχνει τις νέες φάτσες για τις οποίες θα μιλάνε όλοι τον επόμενο χειμώνα.

Και oi δύο τους είναι από τα πιο μεγάλα ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης. Ο Κώστας Βαζάκας έχει υπογράψει σενάρια μεταξύ άλλων για τις σειρές «Απόσταση Αναπνοής», «Απαγορευμένη Αγάπη», «Φιλοδοξίες» ενώ ο Κώστας Κωστόπουλος έχει αφήσει τη σφραγίδα του στο «Βέρα στο Δεξί», «Τμήμα Ηθών», «Έρωτας», και πολλά άλλα. Και οι δύο τους ειναι αποφασισμένοι να ταράξουν τα ελληνικά κινηματογραφικά νερά με μια νεανική πολιτικά μη ορθή και σπιντάτη κινηματογραφική κωμωδία που υπόσχεται να μην αφήσει τίποτα όρθιο, τόσο εξ’ αιτίας της εκλεπτυσμένα αλήτικης γραφής του Βαζάκα όταν είναι στα κέφια του, όσο και χάρη στους party animal δαίμονες που κατοικοεδρεύουν στον εγκέφαλο του Κωστόπουλου. Oι ακροάσεις αρχίζουν από αύριο ΤΡΙΤΗ, 10 / 7 στις 10.00 και τελειώνουν την ΠΕΜΠΤΗ 12 /7 , στις 17.00 στο ... (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)

***Ανακαλύψτε την τηλεόραση και τη σόου μπιζ, όπως πρέπει να είναι: ακατάλληλη για ανηλίκους, ανάποδα και καλαματιανά, από τον ΤΑΖ, στο TV ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ, του GOSSIPTV.