ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Νέα φραστική επίθεση κατά Τσίπρα: «Πουλημένε, σήκω φύγε» - Η αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού

Νέα φραστική επίθεση κατά Τσίπρα: «Πουλημένε, σήκω φύγε» - Η αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού

Μετά το πρόσφατο περιστατικό μέσα στο αεροπλάνο, όπου μία γυναίκα επιτέθηκε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ένα ακόμα περιστατικό σημειώθηκε σήμερα (21/10), αυτή τη φορά στην Κρήτη.

Ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την περιοδεία του στις Μουρνιές Χανίων δέχτηκε έντονη φραστική επίθεση από νεαρό άνδρα, ο οποίος τον πλησίασε σε απόσταση περίπου 8 μέτρων από το σημείο της εκδήλωσης και του επιτέθηκε φραστικά.

«Πουλημένε, σήκω και φύγε από την Κρήτη», φώναξε απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πολύ γρήγορα απομακρύνθηκε από άνδρες της ασφάλειας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και συμπολιτών του, για να «σβήσει» σχετικά γρήγορα η «φωτιά» που πήγε να ανάψει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ο Αλέξης Τσίπρας, πάντως, δεν άφησε ασχολίαστο το συμβάν, καθώς αμέσως μετά, στη διάρκεια της ομιλίας του, ανέφερε τα εξής:

«Εμείς δεν φοβόμασταν τη διαφορετική άποψη… Δεν φοβόμαστε τον λαό. Δεν φοβόμαστε τους απλούς και καθημερινούς ανθρώπους. Ακόμα και όταν αυτοί έχουν διαφορετική γνώμη. Αλλά να έχουν το θάρρος να πούνε τη γνώμη. Να την πούνε ευθέως και ανοιχτά και όχι κρυμμένοι πίσω από παρεμβάσεις όχλου και οχλαγωγίας. Ανοιχτά τη γνώμη τους, όλοι…».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Φεύγει για τη Βοστώνη ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ

Αναδρομικά: Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις; Δείτε όλα τα νέα ποσά (ΠΙΝΑΚΕΣ)