ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ζωή Κωνσταντοπούλου – Διαμαντής Καραναστάσης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση - Τι είπαν για τον χωρισμό

Ζωή Κωνσταντοπούλου, Διαμαντής Καραναστάσης

Λίγο καιρό μετά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στον Τύπο περί χωρισμού, Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης έκαναν δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha

Στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκαν η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, και ο σύντροφός της, Διαμαντής Καραναστάσης, για την παρουσία των υποψηφίων του κόμματος στις ευρωεκλογές.

Λίγο καιρό μετά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στον Τύπο περί χωρισμού, Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης έκαναν δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha.

Ο Διαμαντής Καραναστάσης ανέφερε αρχικά: «Αφού ξέρετε ότι δεν μιλάω». Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη συνέχεια ζήτησε να της γίνουν ερωτήσεις μόνον για την παρουσίαση των υποψηφίων του κόμματος. Χαρακτηριστικά η ίδια ανέφερε: «Ελάτε να παρακολουθήσετε. Είμαστε έτοιμοι, βέβαια. Είναι μια γιορτή και κάνουμε ένα πάρτι. Να μου κάνετε ερωτήσεις αφού ακούσετε αυτά που έχουμε να ανακοινώσουμε».

Μάλιστα, την ώρα που μίλαγε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στους δημοσιογράφους, ο Διαμαντής Καραναστάσης εισέβαλε στο πλάνο και σχολίασε με χιούμορ «χωρίζουμε», κάτι που προκάλεσε γέλια.