ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Δείτε την πανέμορφη κόρη του Γιώργου

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Δείτε την πανέμορφη κόρη του Γιώργου
Η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου δεν μοιάζει καθόλου στην γιαγιά της

Όλα τα μέλη της οικογένειας Παπανδρέου, βρέθηκαν στην Πάτρα, στην εκδήλωση τιμής για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου. 

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η Μαργαρίτα Παπανδρέου, κόρη του Γιώργου Παπανδρέου και της Άντας Παπαπάνου, η οποία έκλεψε τα βλέμματα και κέντρισε τα φλας των φωτογράφων.

Τη Μαργαρίτα Παπανδρέου, έσπευσαν πολλοί για τη χαιρετήσουν και να της μιλήσουν, μιας και πολλά στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ, τη γνωρίζουν από μικρό παιδί.

Η 28χρονη Μαργαρίτα, που έχει το όνομα της γιαγιάς της και συζύγου του Ανδρέα Παπανδρέου, σπουδάζει και εργάζεται στην Κρήτη τα τελευταία χρόνια και πλέον θεωρεί το Ηράκλειο ως «πατρίδα» της.

Εκεί γνωρίστηκε µε τον αγαπημένο της, Κρητικό, Χάρη Καπόγιαννη, µε τον οποίο συζούν.

Ο Χάρης Καπόγιαννης, ο οποίος ήταν φοιτητής της Ιατρικής στο Πανεπιστήµιο του Ηρακλείου, όταν γνωρίστηκε το ζευγάρι, είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στο νησί, αφού εκτός των άλλων διαπρέπει στο τένις.

Μάλιστα, η έλξη ήταν έντονη από την πρώτη κιόλας στιγµή της γνωριµίας τους και σύντοµα γεννήθηκε ένας µεγάλος έρωτας. Η Μαργαρίτα έχει γνωρίσει τους γονείς του Χάρη, οι οποίοι ασκούν και οι δύο την Ιατρική, αλλά και ο αγαπηµένος της έχει γνωριστεί µε τους γονείς της Μαργαρίτας µε τους οποίους έχει άριστες σχέσεις.

Σχετικές ειδήσεις