ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αλέξης Τσίπρας: Φοβάμαι τα φίδια, τους σεισμούς και τα.... αεροπλάνα

Αλέξης Τσίπρας: Φοβάμαι τα φίδια, τους σεισμούς και τα.... αεροπλάνα

Μία πιο προσωπική συνέντευξη έδωσε στη LiFO ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας όχι μόνο για την πολιτική, τα πεπραγμένα της κυβέρνησής του και τους αντιπάλους του, αλλά και για τις φοβίες του και τη σχέση του με τα παιδιά του - Μάλιστα αποκάλυψε και τις προσωπικές του φοβίες

Τι φοβάται περισσότερο στη ζωή του;

«Δεν νομίζω ότι έχω φοβίες. Και, γενικά, όταν έχω τις ξεπερνάω εύκολα. Παλιότερα δεν αισθανόμουν τόσο άνετα στο αεροπλάνο. Τώρα είναι μια ρουτίνα, ακόμα και όταν οι καιρικές συνθήκες είναι δύσκολες παραμένω πολύ χαλαρός. Μικρός φοβόμουν πολύ τα φίδια. Τώρα τα απεχθάνομαι, αλλά δεν με τρομάζουν. Τρομάζω, όμως, στον σεισμό. Αυτό δεν το έχω ξεπεράσει. Ίσως γιατί, ευτυχώς, συμβαίνει σπάνια και δεν έχω εξασκηθεί ούτε και εξοικειωθεί μαζί του».

Στην ερώτηση «Τι είναι αυτό που θυμάστε πιο έντονα από τα παιδικά σας χρόνια;», απάντησε τα ακόλουθα:

«Μεγάλωσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον με πολλή αγάπη. Ήμουν το τρίτο παιδί που ήρθε αργά, ως ένα απρόσμενο δώρο στην οικογένεια. Έχω διαφορά από την αδελφή μου δεκατρία χρόνια και από τον αδελφό μου εννέα. Θυμάμαι, λοιπόν, ότι από μικρό, τα καλοκαίρια, τα αδέλφια μου με έπαιρναν μαζί τους στις παρέες τους, στις συναυλίες και στα καλοκαιρινά κλαμπ. Κι εγώ τότε προσπαθούσα να φέρομαι σαν μεγάλος. Είχα άποψη για τα πράγματα. Επίσης, θυμάμαι πολύ έντονα τις μέρες που επέστρεφε ο πατέρας μου στο σπίτι από τη δουλειά, γιατί δούλευε ως μηχανικός στη περιφέρεια και έλειπε συχνά πολλές μέρες. Όταν ερχόταν, όμως, μου έκανε όλα τα χατίρια. Ήταν οι πιο ωραίες στιγμές»

Πηγή: www.lifo.gr