Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

O Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας στην Αυλώνα (pics)

O Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας στην Αυλώνα (pics)

Στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα Αττικής έκανε στις 10 Μαρτίου 2015 επίσκεψη, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος, όπου παρακολούθησε τις διαδικασίες κατάταξης των νεοσυλλέκτων.

Στη διάρκεια της επίσκεψης συνομίλησε έξω από την πύλη του στρατοπέδου με τους γονείς που συνόδευαν τα παιδιά τους . Ο ΑΝΥΕΘΑ κάλεσε τους γονείς να «καταταγούν» κι αυτοί, δηλαδή να συμβάλουν στην εκστρατεία για κατάργηση του ρουσφετιού.

«Σας θέλουμε, τόνισε, αρωγούς σε αυτή την προσπάθεια, να καταταγείτε στον πόλεμο κατά του βύσματος».
Συνεχίζοντας είπε στους γονείς: «Στις προτεραιότητές μας ως κυβέρνηση είναι ένα αδιάβλητο σύστημα τοποθετήσεων και μεταθέσεων των στρατιωτών, μακριά από παρεμβάσεις, που θα λαμβάνει υπόψη την οικογενειακή αλλά και την οικονομική κατάσταση του καθενός, θα δίνει κατ' αρχήν προβάδισμα στα θύματα της ακραίας φτώχειας.

Παράλληλα θα παρέμβουμε στοχευμένα σε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα του στρατιώτη στη Μονάδα του».

Χαιρέτισε, στην πύλη του Κέντρου, τους νέους που περίμεναν με τις αποσκευές τους για να μπουν στη διαδικασία κατάταξης. Ακολούθως επιβιβάστηκε μαζί τους στο λεωφορείο που τους παραλαμβάνει από την πύλη και τους μεταφέρει στο κτίριο όπου γίνονται οι διαδικασίες κατάταξης.

Ο ΑΝΥΕΘΑ συνοδευόμενος από τον διοικητή του ΚΕΤΘ, ταξίαρχο Βασίλειο Παπαδόπουλο, παρακολούθησε την πορεία που ακολουθούν οι νεοσύλλεκτοι στο πλαίσιο της διαδικασίας κατάταξης. Είδε από κοντά, βήμα-βήμα, τις διαδικασίες που ακολουθούνται. Πέρασε από τα συνεργεία-επιτροπές, όπου συλλέγονται τα πληροφοριακά στοιχεία των νεοσυλλέκτων, τα οποία στην συνέχεια αξιολογούνται και αξιοποιούνται για την απονομή της ειδικότητας και της τοποθέτησής τους.

Σχετικές ειδήσεις