Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Τον πλάκωσαν στο ξύλο γιατί δεν χαιρέτησε υποψήφιο βουλευτή!

Τον πλάκωσαν στο ξύλο γιατί δεν χαιρέτησε υποψήφιο βουλευτή!

Ένας κουρέας ξυλοκοπήθηκεεπειδή αρνήθηκε να σφίξει το χέρι υποψήφιου βουλευτή.

Αναλυτικότερα, το Σάββατο, 23 Μαΐου 2015 ο υποψήφιος βουλευτής του ΑΚΡ, Hüseyin Bürge, βρέθηκε σε κεντρική περιοχή της Κωνσταντινούπολης και χαιρετούσε τους καταστηματάρχες, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας, αφού οι βουλευτικές εκλογές στη χώρα δεν είναι μακριά και η διεξαγωγή τους θα γίνει στις 7 Ιουνίου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, ο κουρέας Mustafa Genç αρνήθηκε να σφίξει το χέρι του υποψήφιου βουλευτή, όταν εκείνος επισκέφθηκε το κατάστημά του και τότε ένας υποστηρικτής του Bürge, έδωσε το σύνθημα στους υπόλοιπους να επιτεθούν στον κουρέα.

Ο άντρας ξυλοκοπήθηκε από οπαδούς του Τούρκου βουλευτή μέσα στο κουρείο, ενώ το περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματός του. Όπως ο ίδιος δήλωσε, ο άντρας που παρότρυνε τους υπόλοιπους να του επιτεθούν, ισχυρίστηκε ότι άκουσε τον κουρέα να βλαστημάει τον υποψήφιο βουλευτή και, πάντα σύμφωνα με δηλώσεις του θύματος, ένα άτομο από εκείνα που συνόδευαν τον Hüseyin Bürge, τον απείλησε ότι «πολύ σύντομα θα του κλείσει το μαγαζί».

n 82865 1

Σχετικές ειδήσεις