Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Τόσκας στον Έβρο: Μεγάλα προβλήματα στην άμυνα

Τόσκας στον Έβρο: Μεγάλα προβλήματα στην άμυνα

"Η προσπάθεια εξορθολογισμού των αμυντικών δαπανών θα συνεχιστεί, καθώς παρότι έχουν περικοπεί οι δαπάνες όλα αυτά τα χρόνια, υπάρχει ακόμη περιθώριο να περικοπούν σπατάλες εκεί που δεν χρειάζονται και να δοθεί προτεραιότητα εκεί που χρειάζεται" τόνισε μεταξύ άλλων οτέως υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Τόσκας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στον Έβρο, όπου θα παρουσιάσει τις θέσεις και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, σε αποψινή ομιλία, στην Ορεστιάδα.

Ο κ. Τόσκας τόνισε οι περικοπές αφορούν το συμμάζεμα των πολλών μονάδων που υπάρχουν διάσπαρτες στη χώρα με μείωση των στρατοπέδων, όπου δεν είναι απαραίτητα και στρατιωτική ενίσχυση "των περιοχών που υπάρχει απόλυτη ανάγκη για σοβαρή και ισχυρή άμυνα, που αυτές είναι φυσικά η Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου".

"Προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να κρατήσουμε την κατάσταση σε καλό επίπεδο, συμβάλλουν σε αυτό τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, που δουλεύουν μέρα και νύχτα, και δεν θα αφήσουμε με κανένα τρόπο να μειωθεί η ισχύς της χώρας, να μειωθεί η αποτελεσματικότητα των ενόπλων δυνάμεων παρά τα μεγάλα προβλήματα στον οικονομικό τομέα" επεσήμανε ο κ. Τόσκας.

Τέλος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η κυβέρνηση της χώρας μετά τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

Σχετικές ειδήσεις