Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

To βίτσιο της Δανάης

To βίτσιο της Δανάης

Μα τι βίτσιο είναι αυτό;

Η Δανάη Στράτου, βιντεοσκοπούσε – λέει – κάθε βράδυ το Γιάνη της.

Η ίδια το αποκάλυψε.

Τον τραβούσε βίντεο κάθε βράδυ που γυρνούσε σπίτι κουρασμένος από τις διαπραγματεύσεις του… ναυαγίου.

Σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, η κ. Στράτου, αποκάλυψε ότι η πρωτοσέλιδη φράση «Αγάπη μου, έκλεισα τις τράπεζες», δεν ειπώθηκε ποτέ από τον Γιάνη Βαρουφάκη και ότι ήταν μία διαστρέβλωση των λεγομένων του πρώην υπουργού Οικονομικών.

«Έκανε ότι μπορούσε καλύτερο, τραβήχτηκε το χαλί κάτω από τα πόδια του σε αυτό το διάστημα των έξι μηνών. Δυστυχώς δεν τιμήθηκε η συμφωνία που είχαν κάνει», ανέφερε. «Δεν είπε ποτέ το "αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες"».

Την ημέρα εκείνη, την ώρα που κάθονταν στο τραπέζι με τον Τζέιμς Γκαλμπρέιθ και τον δημοσιογράφο Ian Parker του New Yorker, μιλούσαμε off the record.

Ο Γιάνης είναι άνθρωπος με χιούμορ, το οποίο είναι και πολύ λυτρωτικό σε κάποιες περιπτώσεις και θυμήθηκε την ταινία «Αγάπη μου, συρρίκνωσα τα παιδιά», και είπε με χιούμορ, «φαντάσου να είχα πει, αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες. Το πήρε και το διαστρέβλωσε. Το είπε χιουμοριστικά κατά τη διάρκεια του γεύματος. Το εξέφρασε με αντίθετο τρόπο απ' ό,τι έγινε γνωστό». Σε ερώτηση εάν έχει πολλά βίντεο με τις συνομιλίες Βαρουφάκη, η Δανάη Στράτου απάντησε ότι είχε το μοναδικό προνόμιο να βρίσκεται δίπλα σε ένα σημαντικό άνθρωπο που έχει ρόλο κλειδί σε μία κρίσιμη περίοδο για τη χώρα. Είπε επίσης ότι εάν δεν είχε ανατραπεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, ο Γιάνης Βαρουφάκης θα ήταν ακόμη στα πράγματα και πρόσθεσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι αριστερός.