BOMBER

Στην παράνομη Θεία Λειτουργία η δήμαρχος Κέρκυρας που έδινε εντολές να... μείνουμε σπίτι

Στην παράνομη Θεία Λειτουργία η δήμαρχος Κέρκυρας που έδινε εντολές να... μείνουμε σπίτι

Απίστευτο κι όμως... αληθινό. Η περιπέτεια του κορονοϊού έχει και τα ευτράπελά της 

Η δήμαρχος, Μερόπη Υδραίου σε τηλεοπτικό της μήνυμα έκανε έκκληση στους δημότες να «μείνουν σπίτι» διότι κινδυνεύουν οι ζωές τους ωστόσο η ίδια βρέθηκε στην εκκλησία.

Μετά, πήγε η ίδια στην εκκλησία για να παρακολουθήσει τη λειτουργία της Κυριακής των Βαϊων...

Αντιδράσεις προκαλεί στην Κέρκυρα η παρουσία εκπροσώπων της δημοτικής Αρχής στη Θεία Λειτουργία, παρά την απαγόρευση λόγω κορωνοϊού.

Μάλιστα, λίγες μέρες νωρίτερα, η δήμαρχος, Μερόπη Υδραίου σε τηλεοπτικό της μήνυμα έκανε έκκληση στους δημότες να «μείνουν σπίτι» διότι κινδυνεύουν οι ζωές τους.

Από τη μια έκανε λόγο για πρωτόγνωρη κρίση που απειλεί τις ζωές μας, ζητώντας από τους Κερκυραίους σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα της, να κάνουν υπομονή και να μείνουν στα σπίτια τους, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών και από την άλλη αψήφησε όχι μόνο τις συστάσεις αλλά και την ξεκάθαρη απόφαση κυβέρνησης και Ιεράς Συνόδου που για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, έκριναν ότι η Θεία Λειτουργία καθώς και οι Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Βδομάδας πρέπει να τελεστούν κεκλεισμένων των θυρών, στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων, για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.