BOMBER

Κατερίνα Παπακώστα: Μια ντεμέκ παραίτηση που μοιάζει με παραμύθι

Κατερίνα Παπακώστα: Μια ντεμέκ παραίτηση που μοιάζει με παραμύθι

Γελάνε και τα τσιμέντα. Η Παπακώστα παραιτείται και ο Τσίπρας δεν την κάνει δεκτή. Συγκινήθηκα.

Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και είπε πως επιθυμεί να παραιτηθεί μετά τις απειλές που υποστηρίζει πως έχει δεχθεί, επειδή θα ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και επειδή κατηγορήθηκε ότι έκανε συναλλαγή ανταλλάσσοντας την ψήφο της υπέρ της Συμφωνίας.

Είναι προφανές ότι πρόκειται για ένα επικοινωνιακό σόου της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη και η εντύπωση αυτή επιτείνεται από το γεγονός ότι η «παραίτησή» της δεν έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Επικοινωνιακό σόου που έχει στόχο να δημιουργήσει συνθήκες θρίλερ σε όλη την ομάδα των πρόθυμων βουλευτών.


Συνάντηση με τον Τσίπρα υπήρξε όπως έμαθα… Και δεν πήγε καθόλου καλά. Η υφυπουργός ζήτησε πολλά, πολλές διασφαλίσεις τις οποίες ο πρωθυπουργός δεν μπορούσε να τις δώσει. Κι έτσι προέκυψε η παραίτηση η οποία εξελίχθηκε σε δήθεν θρίλερ και τελικά η κυρία Παπακώστα υπέκυψε και ο κύριος Τσίπρας δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

Δεν ξέρω αν θα γίνει και ταινία στον κινηματογράφο, αλλά έχω την πεποίθηση ότι αντίστοιχα «δράματα» θα λάβουν χώρα και με την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών.


Εκεί θα έχουμε πολλά κλάματα. Με δάκρυα στα μάτια μέλη της εθνικής αντιπροσωπείας θα παραχωρήσουν το όνομα της Μακεδονίας και θα μας πουν – όπως έκαναν και με τα μνημόνια – ότι είναι η τελευταία φορά που υπερψηφίζουν τέτοια πράγματα.