ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιαννούλης και οι εξωγήινοι...

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιαννούλης και οι εξωγήινοι...
Φωτογραφία από Free-Photos από το pexels.com

Η περίπτωση του Χρ. Γιαννούλη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ χρήζει μάλλον ψυχιατρικής αναλύσεως, εκτός κι αν πιστέψουμε ότι υπάρχουν εξωγήινοι.

Ο άνθρωπος με ανάρτησή του υπαινίχθηκε ότι ο Μητσοτάκης πλήρωσε τον Alpha για να δώσει συνέντευξη στον Σρόιτερ. Μιλάμε για τον απόλυτο παραλογισμό. Δηλαδή τι μας λέει; Ότι οι μεγάλοι επιχειρηματίες έχουν ανάγκη από χρηματισμό για να κάνουν συνεντεύξεις πολιτικών αρχηγών;

Αυτά είναι αθλιότητες του χειρίστου είδους και για τους δημοσιογράφους και για τους εκδότες και για τους καναλάρχες. Και μιας και την ειδησεογραφία απασχολούν και οι δηλώσεις ενός διευθυντή της αεροδιαστημικής του Ισραήλ περί ύπαρξης εξωγήινων, έχω αρχίσει να πείθομαι ότι υπάρχουν.

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha Αντώνης Σρόιτερ απάντησε στον Χρήστο Γιαννούλη για την επίθεση που εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά του τηλεοπτικού σταθμού για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

O Σρόιτερ στην απάντησή του ανέφερε:

«Για να το πω απλά, δεν ξέρω εάν.. στο δημοσιογραφικό κόσμο του κ. Γιαννούλη κόβουν τιμολόγια για να κάνουν συνεντεύξεις. Αλλά το να κάνεις συνεντεύξεις και μετά να πηγαίνεις και να ακουμπάς πάνω σε ένα κόμμα για να γίνεις βουλευτής, αυτό μάλλον λέγεται πολιτικό τιμολόγιο το οποίο ο ίδιος έχει κόψει στη δική του πορεία και θα σταματήσω εδώ».

Ο Χρ. Γιαννουλης εκ των υστέρων υποστήριξε ότι δεν υπαινίχθηκε ότι ο Αντώνης Σρόιτερ και οι εργαζόμενοι του Alpha πληρώθηκαν για τη συνέντευξη, παρόλα αυτά στο τέλος των δηλώσεών του τόνισε ότι «ο Μητσοτάκης έχει βάλει το χέρι του σε μια αντιδημοκρατική ενημέρωση».

«Σε καμία περίπτωση δεν υποστήριξα ότι είναι πληρωμένη η συνέντευξη, ούτε ότι ο εργαζόμενος χρηματίστηκε ή συναλλάχτηκε για τη συνέντευξη. Αυτό που είπα είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται με κάποιον τρόπο να περνάει τις λιγότερες δυνατές κριτικές στον δημόσιο λόγο».

Η απάντηση του Alpha:

«Μία πρωτοφανή επίθεση δέχτηκε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, Αντώνης Σρόιτερ, αλλά και συνολικά ο Alpha, από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Γιαννούλη. Με ανάρτησή του στο twitter, ο βουλευτής, άφησε αιχμές για «πληρωμένη» συνέντευξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που παραχωρήθηκε στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του Alpha, την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου. Αναρωτήθηκε μάλιστα ο βουλευτής, αν κόπηκε τιμολόγιο για την συνέντευξη!
Η αήθης αυτή επίθεση του βουλευτή Χρήστου Γιαννούλη, ο οποίος πριν εκλεγεί βουλευτής δήλωνε και ο ίδιος δημοσιογράφος, θίγει όχι μόνο το πρόσωπο του Αντώνη Σρόιτερ, αλλά και τον σταθμό και ολόκληρο το δημοσιογραφικό επάγγελμα.
Μπροστά στο μπαράζ αντιδράσεων από όλους τους πολιτικούς χώρους, ο κος Γιαννούλης, έσπευσε να αποσύρει την ανάρτησή του από τα κοινωνικά Μέσα δικτύωσης, και κατάφερε να διαψεύσει τον εαυτό του, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Τάκη Χατζή και το Δήμο Βερύκιο στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9, λέγοντας ότι.. κάτι άλλο εννοούσε τελικά.
Ο Alpha επιθυμεί να θυμίσει, ότι στο κεντρικό του δελτίο, έχουν φιλοξενηθεί όλοι οι πολιτικοί ηγέτες της χώρας και βεβαίως όλοι οι πρωθυπουργοί. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος στο οποίο ανήκει ο κ. Γιαννούλης, έχει επίσης φιλοξενηθεί αρκετές φορές στο δελτίο ειδήσεων, ως πρωθυπουργός αλλά και πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και βεβαίως θα φιλοξενηθεί και στο μέλλον. Καλό θα ήταν λοιπόν, ο κ. Γιαννούλης να αναλογιστεί, πως αν θεωρεί ότι οι συνεντεύξεις των πολιτικών αρχηγών και γενικότερα των πολιτικών είναι αντικείμενο οικονομικής συναλλαγής, προσβάλει πρώτα από όλους τον πρόεδρο και τους βουλευτές του κόμματός του, οι οποίοι φιλοξενούνται τακτικά στον Αlpha.
Υπενθυμίζουμε στον κ. Γιαννούλη, ότι η συνέντευξη με πολιτικά πρόσωπα της επικαιρότητας, και δη η συνέντευξη με τον Πρωθυπουργό της χώρας, αποτελεί μία από τις θεμελιώδεις θεσμικές υποχρεώσεις των Μέσων Ενημέρωσης».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λοιμωξιολόγοι: Να ανοίξουν αυτά τα καταστήματα στις 14 Δεκεμβρίου - Στον Μητσοτάκη η τελική απόφαση