ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Να τιμωρηθούν άμεσα όσοι δεν εφαρμόζουν τις εντολές Φούχτελ!

Να τιμωρηθούν άμεσα όσοι δεν εφαρμόζουν τις εντολές Φούχτελ!

Επιτέλους κάποια στιγμή θα πρέπει να μπούν τα πράγματα στη θέση τους. Είναι δυνατόν να στέλνει ερωτηματολόγια ο κύριος Φούχτελ στους Δημάρχους και στους Περιφερειάρχες και να μην συμπληρώνονται αμέσως; Είναι δυνατόν να θέλει ο άνθρωπος να μάθει τι περιουσιακά στοιχεία έχει η τοπική αυτοδιοίκηση και να μην του δίδονται οι απαραίτητες λεπτομέρειες;

Να πάρουν θέση τώρα και ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ντινόπουλος και ο πρωθυπουργός και να «τρίξουν» τα δόντια σε όσους αιρετούς ή υπαλλήλους δεν εφαρμόζουν τις εντολές του εντεταλμένου συμβούλου της κυρίας Μέρκελ.

Κύριε Ντινόπουλε όποιος δεν συμπληρώσει τα ερωτηματολόγια να περάσει πειθαρχικό και να τιμωρηθεί πάραυτα.

Κύριε Σαμαρά πάρτε κεφάλια τώρα για να καταλάβουν μερικοί-μερικοί ποιος κυβερνάει τον τόπο. Ποιος τολμάει να σηκώσει κεφάλι στον Γιοακίμ; Πετάξτε τους όλους έξω με τις κλωτσιές.Τώρα που είναι καιρός να αλλάξουμε την Ελλάδα πρόεδρε. (σ.σ. φαντάζεσαι πρόεδρε τι έχει να γίνει αμα το μάθει αυτό η άλλη, η μεγάλη ντε, η Αγγελική...ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω).

Ακους εκεί να μην θέλουν να δώσουν στον εκπρόσωπο της κυρίας Μέρκελ την ακριβή σύσταση του πληθυσμού και τα περιουσιακά στοιχεία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

ΥΓ: Αξιότιμε και πολυαγαπημένε κύριε κύριε Χανς Γιοακίμ Φούχτελ σας παρακαλούμε θερμά μην τους τιμωρήσετε. Μην προβείτε σε επιπλήξεις. Δείξτε την επιείκεια σας και σας υποσχόμεθα ότι θα τα ρυθμίσει όλα ο Αργύρης... Κάντε λίγο υπομονή και θα έχετε στα χέρια σας όλα όσα ζητάτε. Και προς Θεού μην πείτε τίποτα στην... μεγαλειότατη. Μην μάθει τίποτα η Δεσποσύνη της!