ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Να περάσει ο επόμενος!

Να περάσει ο επόμενος!

Η σύλληψη του Λεωνίδα Μπόμπολα, δεν βάζει τέλος στην εποχή των «νταβατζήδων». Είναι όμως μια καλή αρχή. Ο Καραμαναλής ήθελε αλλά δεν μπόρεσε.

Ο Τσίπρας και θέλει και μπορεί. Η λάσπη που ξεφόρτωναν οι μπουλντόζες του Μπομπολέικου, στην πόρτα όποιου δεν έκανε τα χατίρια τους ήρθε η ώρα να τους επιστραφεί.
Και μάλιστα με τόκο. Η λίστα Λαγκάρντ κατέδειξε ποίοι ήταν αυτοί που την ώρα της κρίσης, αντί να στηρίξουν τον τόπο, κοίταξαν αποκλειστικά και μόνο την πάρτη τους. Ήταν αυτοί που ρούφαγαν το αίμα του ελληνικού λαού με το καλαμάκι. Οι ίδιοι που με τη MEGAλη δύναμη του… Έθνους, ανεβοκατέβαζαν κυβερνήσεις.

Όσο κι αν οι «παπαγάλοι» του Πήγασου προσπαθούν να μαζέψουν το θέμα και να μετατρέψουν το αφεντικό από θύτη σε θύμα, όσο κι αν οι μονάρχες του τόπου απειλούν, ουδείς μπορεί να νικήσει τον ελληνικό λαό. Κι ο Τσίπρας έχει τους Έλληνες μαζί του. Αυτός ο κόσμος απαιτεί ο Λεωνίδας Μπόμπολας να είναι η αρχή. Και περιμένει να περάσει ο επόμενος. Τα λεφτά που έβγαλαν από τον ιδρώτα και το αίμα του κοσμάκη, να έρθουν πίσω. Κι όχι σε 100 δόσεις. Άπαξ. Όλοι αυτοί πρέπει να πληρώσουν. Θα πληρώσουν για τη χώρα που κατέστρεψαν, για την πλύση εγκεφάλου του κοσμάκη και κυρίως για όλους αυτούς που πήδηξαν από τα μπαλκόνια. Θα πληρώσουν με κάθε τρόπο.

Σχετικές ειδήσεις