ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ψεύδεται ασυστόλως ο Φλαμπουράρης για Πετσίτη: Ούτε τυχαίος ούτε περαστικός ο κολλητός του Παππά!

Ψεύδεται ασυστόλως ο Φλαμπουράρης για Πετσίτη: Ούτε τυχαίος ούτε περαστικός ο κολλητός του Παππά!

Ως έναν τυχαίο άνθρωπο, έναν περαστικό που απλώς βρέθηκε μέσα σε ένα γραφείο και φωτογραφήθηκε εντελώς συμπτωματικά με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ίδιο, παρουσίασε την Παρασκευή (21/12/2018) από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, το στενό φίλο και συμμαθητή του Νίκου Παππά, Μανώλη Πετσίτη.

Ο… αθεόφοβος Αλέκος είπε το εξής καταπληκτικό, αφήνοντάς μας όλους «παγωτό»: «Φανταστείτε, αν ήσαστε στο δρόμο και δίπλα σας περάσει κάποιος και σας βγάλουν μια φωτογραφία ή ήσαστε στα γραφεία σας που μπαίνουνε εκατοντάδες κόσμος και σας βγάλουν μια φωτογραφία. Δεν είναι ντροπή μου, άρα και ντροπή σας να βγαίνετε και να λέτε ότι είναι ή φίλος του πρωθυπουργού ή φίλος του Φλαμπουράρη κάποιος ο οποίος βρέθηκε όταν κερδίσαμε, απ’ ό,τι μου λένε, να είναι δίπλα μας και να τον βγάζουν φωτογραφία;».

Κύριε Φλαμπουράρη, λυπόμαστε πάρα πολύ, αλλά θα σας το πούμε όσο το δυνατόν πιο καθαρά και ξάστερα: Λέτε ψέματα! Λέτε ασύστολα ψέματα!

Και θα σας πούμε γιατί ψεύδεστε: Έχει δοθεί στη δημοσιότητα το περιβόητο σημείωμα από την εφημερίδα «Τα Νέα», στο οποίο υπάρχει το όνομα του Μανώλη Πετσίτη, μαζί με το δικό σας, του κ. Μιχόπουλου του κ. Σακελλαρίδη, αλλά και του ίδιου του κ. Τσίπρα, στο οποίο έδιναν τα προγνωστικά με αριθμούς για την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ το 2015!

Δείτε και τη σχετική φωτογραφία προς επίρρωση της αλήθειας:

tsipras prognostika simioma

Μήπως κι αυτό το σημείωμα είναι πλαστό, κύριε Φλαμπουράρη; Μήπως κι αυτό είναι αποκύημα μιας... αρρωστημένης φαντασίας;

Κύριε Φλαμπουράρη, ούτε ο βαρόνος Μυνχάουζεν τέτοια ψέματα! Εκτίθεστε και εκθέτετε και τον ίδιο τον πρωθυπουργό! Ξέρατε πολύ καλά όλοι σας, μηδενός εξαιρουμένου, ποιος είναι ο Μανώλης Πετσίτης.

Κι εξακολουθείτε, παρά τον καταιγισμό των αποκαλύψεων, να τον καλύπτετε, θυμίζοντας το αμίμητο ανέκδοτο με τον ελέφαντα που κρύβεται πίσω από την παπαρούνα.

Κι επειδή, μάλλον ούτε αυτό το θυμάστε, ας σας φρεσκάρουμε ολίγον τι τη μνήμη:

- Βλέπεις τον ελέφαντα πίσω από την παπαρούνα;
- Ναι, αμέ!
- Είδες τι ωραία που κρύβεται;

Θα σας πούμε μία και μόνη λέξη: «Σοβαρευτείτε!».

Διαβάστε επίσης:

LIVE - Υπόθεση Πετσίτη: Χαμός στη Βουλή για τις αποκαλύψεις του Newsbomb.gr