ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ζήτω ο φόβος: Αν δεν με ψηφίσετε θα γυρίσουμε στα μνημόνια

Ζήτω ο φόβος: Αν δεν με ψηφίσετε θα γυρίσουμε στα μνημόνια

Καταπληκτικό - Ο Αλέξης Τσίπρας επενδύει στον ίδιο ακριβώς φόβο στον οποίο επένδυσαν πολιτικά και οι ακραιφνείς μνημονιακοί πρωθυπουργοί που μας έλεγαν ότι αν δεν υπογράψουμε τα μνημόνια θα γίνει βιβλική καταστροφή!

«Yπάρχει κίνδυνος να γυρίσουμε στα μνημόνια». Το είπε ξεκάθαρα. Ο Αλέξης Τσίπρας επενδύει λοιπόν πάλι στον φόβο του λαού…

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο κ. Τσίπρας είπε ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ χάσει τις εκλογές τότε η Ελλάδα θα ξαναγυρίσει στις πολιτικές των μνημονίων, ενώ δεν παρέλειψε να τρομοκρατήσει την κοινή γνώμη ότι θα γίνουν και απολύσεις στο δημόσιο.

«Σήμερα όσα είπα τότε επιβεβαιώνονται. Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών άνοιξε την όρεξη στο παλιό κατεστημένο και σε ακραίους κύκλους στις Βρυξέλλες να αμφισβητήσουν τις επιλογές μας και να βάλουν εμπόδια στο σχέδιο μας» είπε ο κ. Τσίπρας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

«Είναι λογικό να ανοίγει η όρεξη. Μπροστά τις κρίσιμες εκλογές πρέπει να γνωρίζουμε πράγματα. Η χώρα βγήκε από τα μνημόνια χάρη στις θυσίες του λαού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει κλείσει ο δρόμος της επιστροφής και πως δεν υπάρχει κίνδυνος να γυρίσουμε πίσω στις μαύρες μέρες. Ο μόνος τρόπος να κλείσει ο δρόμος είναι η επιλογή του λαού στην κρίσιμη κάλπη», πρόσθεσε και παράλληλα κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για απολύσεις στο δημόσιο.

«Σήμερα έφτασαν στο σημείο να θέσουν ζήτημα απολύσεων συμβασιούχων στο δημόσιο τομέα. Ο λαός πρέπει να γνωρίζει την αλήθεια» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας και υποστήριξε ότι «η όρεξη άνοιξε γιατί ο κ. Μητσοτάκης μιλάει για την επιστροφή στο 1 προς 5 στο Δημόσιο, ενώ εμείς έχουμε πετύχει το 1 προς 1», είπε ο κ. Τσίπρας δίνοντας ουσιαστικά το στίγμα πάνω στο οποίο θα κινηθεί κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.