ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Service Select: Πρόγραμμα συντήρησης για αυτοκίνητα άνω των 6 ετών για να είστε 100% σίγουροι

Service Select: Πρόγραμμα συντήρησης για αυτοκίνητα άνω των 6 ετών για να είστε 100% σίγουροι

Γιάννης Σκουφής

Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές στην πορεία ενός αυτοκινήτου είναι το πού και το ποιοι αναλαμβάνουν κάθε φορά την συντήρησή του. Στην περίπτωση που είστε κάτοχος μοντέλου Mercedes-Benz, άνω των 6 ετών, δεν χρειάζεται δεύτερη σκέψη. Το πρόγραμμα συντήρησης Mercedes-Benz Service Select είναι αυτό που χρειάζεστε και προσφέρει εγγυημένη ασφάλεια και συντήρηση με γνήσια ανταλλακτικά, καθώς και με δεδομένες τις υψηλές προδιαγραφές εξυπηρέτησης.

Συγκεκριμένα προσφέρει για επιλεγμένα οχήματα άνω των 6 ετών -έμφαση δίνεται σε μοντέλα μεγάλου όγκου πωλήσεων όπως π.χ. η C-Class (σειράς W203 με έτος κατασκευής 2000-2007) ή η A-Class (σειράς W169 με έτος κατασκευής 2004-2012)- εργασίες και επισκευές, όπως τα δύο τακτικά σέρβις Α και Β.

Το σέρβις A περιλαμβάνει από την αλλαγή λαδιών έως τους διεξοδικούς ελέγχους για φθορές και πιθανές ζημιές. Αυτός ο βασικός έλεγχος περιλαμβάνει όλες τις εργασίες, καθώς και όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά και υγρά. Επιπρόσθετα το σέρβις Β περιλαμβάνει αντικατάσταση φίλτρων σκόνης και συνδυαστικών φίλτρων, ελέγχους στα δισκόφρενα και τα τακάκια φρένων, κ.ά.

2

Οι ιδιοκτήτες των επιλεγμένων μοντέλων μπορούν να αποκτήσουν την κάρτα μέλους στο πρόγραμμα Service Select και να επωφεληθούν από την έκπτωση 38% σε όλα τα ανταλλακτικά των πακέτων συντήρησης του προγράμματος καθώς και στα υγρά και λιπαντικά που χρησιμοποιούνται για όλες τις συνήθεις εργασίες service. Επίσης, με την εγγραφή σας στο Mercedes me portal μπορείτε να ελέγξετε αμέσως αν το δικό σας αυτοκίνητο μπορεί να συμμετέχει στο πρόγραμμα.

Κάτι που μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από ένα smartphone και σε οποιοδήποτε μέρος και αν βρίσκεστε. Η δημιουργία λογαριασμού στο Mercedes me δεν περιλαμβάνει περισσότερα από τέσσερα απλά βήματα και στη συνέχεια μπορεί κανείς να διαπιστώσει αν το Service Select είναι κατάλληλο για τη Mercedes του. Το μόνο που χρειάζεται είναι να καταχωρηθεί ο αριθμός πλαισίου του αυτοκινήτου, να επιλεγεί ο συγκεκριμένος Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής που μετέχει στο πρόγραμμα και να αποθηκευτεί η ψηφιακή κάρτα μέλους Service Select για την επόμενη προγραμματισμένη επίσκεψη στο συνεργείο.

Έτσι η Mercedes-Benz εξασφαλίζει και για τα παλαιότερα μοντέλα της ειδικές παροχές προσφέροντας τα οικονομικότερα πακέτα συντήρησης, καθώς και όλες οι απαιτούμενες εργασίες που γίνονται από τα συνεργεία του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου της που συμμετέχουν στο πρόγραμμα έχουν μέγιστη χρέωση εργατοώρας 45 ευρώ. Επιπρόσθετα το πρόγραμμα συντήρησης Service Select αναμένεται να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα πακέτα και να αφορά σε όλο και περισσότερες σειρές μοντέλων άνω των 6 ετών.

3

Με μεγάλη τεχνογνωσία, εμπειρία και την υψηλή ποιότητα των γνήσιων και πιστοποιημένων ανταλλακτικών Mercedes-Benz, το service στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Mercedes διασφαλίζει ότι μπορείτε να στηρίζεστε στη γνώση και τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, να διασφαλίζετε τη μακροχρόνια διατήρηση του οχήματός σας και να απολαμβάνετε μικρότερο κόστος και λιγότερες έκτακτες επισκέψεις στο συνεργείο.

Εδώ και δεκαετίες, η Mercedes-Benz έχει να επιδείξει αμέτρητα πρωτοπόρα τεχνολογικά ορόσημα στην ασφάλεια και στην καινοτομία. Συστήματα ασφαλείας όπως είναι ενδεικτικά τα ABS, ESP, Attention Assist, Collision Prevention Assist, φέρουν τη σφραγίδα της Mercedes-Benz. Αποδεδειγμένα, λοιπόν, η Mercedes ως κατασκευαστής γνωρίζει ακριβώς τι χρειάζεται για να παραμένετε ασφαλείς.

Όλα τα συνεργεία του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου της Mercedes-Benz διαθέτουν online corner για την καλύτερη εξυπηρέτηση και καθοδήγηση του πελάτη στα βήματα του Service Select. Περισσότερες πληροφορίες για το Service Select μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Mercedes-Benz (www.mercedes-benz.gr/serviceselect) ή εναλλακτικά στο Mercedes me. Για το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Mercedes-Benz μπορείτε να καλέσετε στα 0800 9 777 7777 (χωρίς χρέωση από σταθερό) και +30 211 211 1 597 (με αστική χρέωση).