ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ποια αυτοκίνητα θα οδηγεί ο James Bond στη νέα του ταινία;

Ποια αυτοκίνητα θα οδηγεί ο James Bond στη νέα του ταινία;

Ο πιο διάσημος πράκτορας του κόσμου έχει αδυναμία στα βρετανικά αυτοκίνητα. Με το αζημίωτο φυσικά…

Του Γιάννη Σκουφή

Κάθε ταινία του θρυλικού 007 είναι είδηση, όπως είδηση είναι και τα αυτοκίνητα που οδηγεί ο James Bond. Τα οποία στην πλειοψηφία τους είναι βρετανικής προέλευσης, ενώ τα… υπηρεσιακά του είναι συνήθως φορτωμένα με διάφορα gadget υψηλής τεχνολογίας που σώζουν τη δική του ζωή και παίρνουν αυτές των κακών.

Στο No time to die λοιπόν, όπως ονομάζεται η καινούργια ταινία που είναι την άνοιξη στις αίθουσες, ο James Bond θα οδηγεί το υπερ- αυτοκίνητο της Aston Martin, τη Valhalla. Επίσης θα κυκλοφορεί και με δύο κλασικά μοντέλα της βρετανικής μάρκας, την DB5 που της έχει διαχρονικά ιδιαίτερη αδυναμία και την V8 Vantage. Μάλιστα ο πρωταγωνιστής Daniel Craig έχει φωτογραφηθεί μαζί με τις δύο ρετρό Aston Martin και το διάδοχο Κάρολο.

Επίσης στην ταινία θα εμφανίζονται δύο Defender, ένα ολοκαίνουργιο πεντάθυρο Defender 110 X σε απόχρωση Santorini Black και ένα 88 Series III. Επίσης θα εμφανίζεται και ένα σκούτερ της άγνωστης σε εμάς βρετανικής μάρκας Scomadi, το TL 125, που όπως και τα άλλα της γκάμας κατασκευάζεται στην Ταϊλάνδη.