ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Γιατί η Πάρις Χίλτον είναι «κολλημένη» με την ροζ Bentley της;

Γιατί η Πάρις Χίλτον είναι «κολλημένη» με την ροζ Bentley της;

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια έχει πολλά ιδιαίτερα γούστα. Όπως αυτή την εκκεντρική Continental GT που βλέπετε.

Του Γιάννη Σκουφή

H Πάρις Χίλτον είναι μια από τις κοσμικές προσωπικότητες που απασχολούν ανά διαστήματα την επικαιρότητα. Η δισέγγονη του ιδρυτή των γνωστών ξενοδοχείων Κόνραντ Χίλτον είχε ως νεαρή μία πολυτάραχη ζωή (ακόμη και με sex tape) με τα μέσα ενημέρωσης να ασχολούνται συνεχώς με τα καμώματα της. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα παγκοσμίως.

Η 40χρονη πλέον Paris φαίνεται πως έχει καλμάρει, καθώς αποφάσισε να νοικοκυρευτεί και να αρραβωνιαστεί. Μάλιστα η πρόταση γάμου από τον αμερικανό επιχειρηματία Καρτερ Ριμ, της έγινε σε ένα ιδιωτικό νησί με το δαχτυλίδι να ακούγεται πως κοστίζει περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια.

Μέχρι και σε εξωσωματική γονιμοποίηση έχει προχωρήσει η Πάρις αφήνοντας μια και καλή πίσω της το σκανδαλιάρικο παρελθόν της. Όχι, όμως και τα πάντα μιας και οι φήμες αναφέρουν πως έχει κρατήσει στο γκαράζ της τη χαρακτηριστική ροζ Bentley.

Μια Continental GT την οποία είχε αγοράσει το 2008 έναντι 220.000 δολαρίων. Μάλιστα το ροζ χρώμα της είναι εργοστασιακό και ταίριαζε απόλυτα με τον προφίλ τύπου Barbie που διατηρούσε τότε η Paris Hilton. Μάλιστα άλλες φήμες λένε πως για να την προσαρμόσει στα γούστα της πλήρωσε επιπλέον άλλες 280.000 δολάρια!

Προφανώς αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος που η Χίλτον διατηρεί ακόμη και σήμερα αυτή την εκκεντρική Bentley στο γκαράζ της. Ο άλλος θα μπορούσε να είναι επειδή της θυμίζει όμορφες, παλιές πικάντικες, στιγμές…