ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

O Karim Benzema με τα Bugatti του!

O Karim Benzema με τα Bugatti του!

Ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά αστέρια δεν τραβά την προσοχή μόνο όταν βρίσκεται στο χλοοτάπητα αλλά μακριά και από αυτόν.

Του Γιάννη Σκουφή

Αυτή την περίοδο ο Benzema διανύει μία από τις καλύτερες του χρονιές σκοράροντας συνεχώς για την Ρεάλ Μαδρίτης και έτσι παρά τα 33 του χρόνια ο Γάλλος (με καταγωγή από την Αλγερία) αποδεικνύεται η κινητήρια δύναμη της ομάδας του για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος.

O Benzema είναι ανάλογα δραστήριος και στην προσωπική του ζωή εξαργυρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις απολαβές του από το ποδόσφαιρο.

Ένας από τους πολλούς είναι η αγορά σπορ μοντέλων με τις πληροφορίες μας να λένε πως η αξία των αυτοκινήτων που υπάρχουν στο γκαράζ του -από Ferrari 458 Spider, Mercedes-Benz SLR McLaren, Lamborghini Gallardo, μέχρι Mercedes G-Wagen και Rolls-Royce Wraith- φτάνει περίπου τα 8 εκατομμύρια ευρώ. Μεταξύ αυτών και δύο Bugatti, μια Chiron και μία Veyron.

Μάλιστα ο Benzema δεν κρύβει την αδυναμία του για τη γαλλική μάρκα αναρτώντας διάφορα στα social media. Ένα από τα τελευταία ποσταρίσματά του είναι ένα βίντεο στο Instagram όπου τον δείχνει να στέκεται δίπλα από μια Chiron και να μοστράρει γυαλιά της Bugatti και ένα πανάκριβο Rolex. Ο Benzema γράφει χαρακτηριστικά «Όλοι γνωρίζουν για το στιλ μου» και η ανάρτηση του έχει ξεπεράσει τις 500.000 «καρδούλες».

Υπενθυμίζεται πως μία Chiron κοστίζει περίπου 2,5 εκ. ευρώ. Ο W16 της των 8,0 λίτρων με τα τέσσερα turbo αποδίδει 1.500 ίππους και βοηθά ώστε το 0-100 να ολοκληρώνεται σε μόλις 2,3 δεύτερα και η τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 420 χλμ./ώρα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαλάνδρι: Οι παρακολουθήσεις της εικαστικού και οι εμμονές – Ο γιατρός δίνει μάχη στη ΜΕΘ

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Αυτός είναι ο σκληρός κακοποιός που απέδρασε από τις φυλακές Κορίνθου

Χαλάνδρι: Το παρασκήνιο της δολοφονικής επίθεσης στον οφθαλμίατρο - Του έστηνε καρτέρι για μέρες