ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H οικογένεια Kardashian λατρεύει τις Rolls. Το ίδιο και η Khloe

H οικογένεια Kardashian λατρεύει τις Rolls. Το ίδιο και η Khloe

Τις περισσότερες φορές μπορεί να μας απασχολεί η Kim Kardashian, αλλά και η αδερφή της Khloe δεν πάει καθόλου πίσω σε δημοσιότητα. Άλλωστε, αυτό είναι το βασικό προϊόν που πουλάνε και που λατρεύει ο αμερικανικός λαός.

Του Γιάννη Σκουφή

Μία από τις πιο πρόσφατες ειδήσεις σε σχέση με την Khloe Kardashian αφορά μια επιδεικτική της προβολή στα social media με μία ολοκαίνουργια Rolls-Royce Ghost.

Κάτω από το καπό της οποίας βρίσκεται ένας V12 με 6.750 κυβικά που αποδίδει 571 ίππους και 850 Nm. Σχετικά με τις επιδόσεις το «0-100» ολοκληρώνεται μέσα σε 4,8 δευτερόλεπτα όταν η τελική περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.

Φυσικά, ελάχιστα θα ενδιαφέρουν τα περισσότερα από τα παραπάνω την Khloe καθώς οι φήμες θέλουν να επιδεικνύει την Ghost για να την σπάσει στον πρώην της σύζυγο Tristan Thompson. Πρόκειται για τον σταρ του NBA και παίχτη των Σακραμέντο Κινγκς με τον οποίο η Khloe έχει αποκτήσει την True.

Η… αλήθεια (true) είναι πως προσπάθησαν αρκετές φορές να τα βρουν αλλά όταν η Khloe έμαθε πως ο Tristan είναι πατέρας ενός μωρού από άλλη γυναίκα έγινε έξαλλη. «Η προδοσία σπάνια προέρχεται από τους εχθρούς σου», είχε γράψει σε ένα από τα αμέτρητα ποστ της στα social media μοστράροντας την πανάκριβη Rolls.

Πάντως, μη νομίζετε πως κάθε celebrity της ανήκει και ότι προβάλει. Το πιο πιθανό είναι την Rolls να της την έχει παραχωρήσει για μία γρήγορη φωτογράφηση μια νέα εταιρία ενοικιάσεων υπερπολυτελών αυτοκινήτων με την επωνυμία Champion Motorsport, ενώ παλιότερα είχε συνεργασία με την Platinum Motorsport. Και κάτι μας λέει πως για μια τέτοια φωτογράφηση μπορεί η αμοιβή να ξεπερνά όσα βγάζει ένας μέσος Έλληνας το χρόνο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.