ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δίκτυο ViaLider: Εξυπηρέτηση με την εγγύηση της Michelin για ελαστικά υψηλής ποιότητας

Δίκτυο ViaLider: Εξυπηρέτηση με την εγγύηση της Michelin για ελαστικά υψηλής ποιότητας

Τέλος στον προβληματισμό και την αγωνία των οδηγών που θέλουν να αλλάξουν τα ελαστικά του οχήματός τους, δίνει το δίκτυο καταστημάτων ViaLider, με την εγγύηση της Michelin.

Μια από τις πιο κρίσιμες και απαραίτητες διαδικασίες που απαιτείται για την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου μας, είτε πρόκειται για επιβατικό είτε για επαγγελματικό όχημα, δηλαδή η τακτική αλλαγή ελαστικών, μπορεί να γίνει χωρίς κόπο, με την υψηλότερου επιπέδου εξυπηρέτηση που μπορεί να λάβει ένας καταναλωτής σε ένα κατάστημα πώλησης ελαστικών.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως το δίκτυο ViaLider θεωρείται το κορυφαίο δίκτυο ελαστικών στην Ελλάδα, καθώς κάθε ένα από τα καταστήματα αυτά αντιμετωπίζει με απόλυτη αξιοπιστία και επαγγελματικό τρόπο κάθε πελάτη, ο οποίος απαιτεί ποιότητα, αμεσότητα και αποτελεσματικότητα για το όχημά του.

Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το δίκτυο ViaLider

Το δίκτυο ViaLider δημιουργήθηκε ήδη από το 2018, όταν η Michelin ξεχώρισε τα κορυφαία και ποιοτικότερα καταστήματα ελαστικών στην ελληνική αγορά. Τα καταστήματα αυτά, που σήμερα βρίσκονται σε 40 Σημεία Πώλησης σε όλη την Ελλάδα, έχουν δραστηριότητα σε ελαστικά επιβατικών οχημάτων, SUV και ελαφρών φορτηγών. Επιπλέον, κάποια από αυτά, έχουν δραστηριότητα και σε ελαστικά φορτηγών οχημάτων και λεωφορείων, καλύπτοντας και αυτούς τους καταναλωτές.

Το ελληνικό δίκτυο ViaLider έρχεται να συμπληρώσει το ευρωπαϊκό δίκτυο ελαστικών που έχει δημιουργήσει η Michelin, με αρχή από την Ισπανία το 1996 – ένα δίκτυο που συνεχίζεται ακόμα και σήμερα. Έτσι, λοιπόν, η Michelin αναδεικνύει καταστήματα με ποιοτικές υπηρεσίες και ενημερώνει τους πελάτες της πως σε αυτά μπορούν να βρουν την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση που τους αναλογεί. Οι κορυφαίοι ειδικοί των ελαστικών στην Ελλάδα, ουσιαστικά, συγκεντρώνονται στο ViaLider, με κοινή αποστολή να προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας τόσο στο ευρύ καταναλωτικό κοινό όσο και στους επαγγελματίες οδηγούς.

Προκειμένου να ενταχθεί ένα κατάστημα στο δίκτυο ViaLider, έχει λάβει πιστοποίηση από τον ανεξάρτητο φορέα πιστοποιήσεων TUV Austria Hellas ως προς την τεχνική του κατάρτιση, τον επαγγελματισμό και τη διαφάνεια του απέναντι στον καταναλωτή. Επιπλέον, είναι πιστοποιημένο από τη Michelin ως προς την τήρηση των αυστηρών ποιοτικών πρότυπων θέτει ο όμιλος για κάθε σημείο πώλησης των ελαστικών του. Η Michelin, εξάλλου, προσφέρει πλήρη υποστήριξη στα καταστήματα αυτά, με συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκπαίδευση πάνω στις νεότερες τεχνικές πωλήσεων και την εξυπηρέτησης πελατών, με σκοπό να ενισχύσει την προστιθέμενη αξία που απολαμβάνουν οι καταναλωτές.

Έτσι, σε όποιο σημείο της χώρας και αν βρισκόμαστε, μπορούμε να βρούμε το κατάστημα ελαστικών που εγγυημένα από τη Michelin ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας, κερδίζοντας την εξυπηρέτηση που ζητάμε, χωρίς κόπο, αγωνία και ρίσκο: Αρκεί να αναζητήσουμε μέσα από την ιστοσελίδα του δικτύου το πλησιέστερο σε εμάς κατάστημα ViaLider. Από εκεί και πέρα, εξειδικευμένοι επαγγελματίες αναλαμβάνουν να ικανοποιήσουν άμεσα στις ανάγκες μας, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

Η εμπειρία του οδηγού στο δίκτυο ViaLider

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πέρα από την εγγύηση της ποιοτικότερης επιλογής για το όχημά τους, εμείς οι οδηγοί που επιλέγουμε τα καταστήματα του ViaLider έχουμε την ευκαιρία να βιώσουμε μία ολοκληρωμένη εμπειρία.

Αρχικά, με το να βρεθούμε σε έναν σύγχρονο χώρο, με φιλικό περιβάλλον. Εκεί, ειδικοί συνεργάτες, με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία γύρω από τα ελαστικά, αλλά και το αυτοκίνητο γενικότερα, μπορούν να μας προσφέρουν αποτελεσματικές συμβουλές, ώστε να επιλέγουμε ποιοτικά προϊόντα από όλες τις γκάμες, ενώ απολαμβάνουμε εξαιρετικές υπηρεσίες. Την ώρα που το όχημά μας βρίσκεται στα καλύτερα χέρια, εμείς μπορούμε να συνεχίσουμε τη συζήτηση με τους ειδικούς και να ενημερωθούμε για όσα μας απασχολούν – ή για εξελίξεις που τυχόν αγνοούμε.

Μέρος της premium εμπειρίας μας είναι και η αναλυτική ενημέρωσή μας μετά το πέρας των εργασιών για οτιδήποτε έγινε στο όχημά μας, με πλήρη αναφορά για όσα πραγματοποιήθηκαν, αλλά και για τη γενική του κατάσταση. Η ουσία, δηλαδή, της επιλογής ενός καταστήματος του δικτύου ViaLider, είναι πως απολαμβάνουμε τις υπηρεσίες των κορυφαίων μεταπωλητών ελαστικών σε όλη τη χώρα.

Η ομάδα του δικτύου ViaLider, που μοιράζεται κοινές αξίες σχετικά με την κορυφαία εξυπηρέτηση των πελατών, τον επαγγελματισμό, τις ποιοτικές υπηρεσίες και την απόλυτη διαφάνεια, είναι εδώ για να μας εξυπηρετήσει με τον αποτελεσματικότερο τρόπο. Με την πιστοποίηση της Michelin μπορούμε να είμαστε βέβαιοι πως κάνουμε το καλύτερο για εμάς και το όχημά μας.