ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Γιατί περιπολικά καταδιώκουν ένα άλλο περιπολικό; (video)

Γιατί περιπολικά καταδιώκουν ένα άλλο περιπολικό; (video)

Στην… άγρια δύση πολλά είναι τα ευτράπελα και τα κωμικοτραγικά που καταγράφονται σχεδόν καθημερινά.

Του Γιάννη Σκουφή

Αυτή τη φορά η κάμερα από το ελικόπτερο της αστυνομίας του Λος Άντζελες κατέγραψε μία από τις πιο σπάνιες καταδιώξεις: Πολλά περιπολικά μαζί να κυνηγούν ένα που είχε κλέψει μία γυναίκα!

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί πως κατάφερε αυτή η γυναίκα να κλέψει ένα περιπολικό Ford Explorer. Ούτε το γιατί. Το σίγουρο όμως είναι ότι τα υπόλοιπα όργανα της τάξης κινητοποιήθηκαν άμεσα για να ακινητοποιήσουν το κλεμμένο τους περιπολικό.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο η γυναίκα το σανίδωσε όσο δεν πήγαινε άλλο με το Explorer να ξεπερνά κατά πολύ τα 200 χλμ./ώρα. Αφού βγήκε από τον αυτοκινητόδρομο προσπάθησε να ξεφύγει, να περνά με κόκκινο τα φανάρια και να συνεχίζει να οδηγεί με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ωστόσο, σε κάποιο σημείο βγαίνει από το δρόμο και μπαίνει σε μία βιομηχανική περιοχή με αποτέλεσμα να παγιδευτεί μπροστά από ένα φορτηγό. Και κάπως έτσι το αυτοκίνητο με την άγνωστη γυναίκα που έβαλε τα γυαλιά στους σερίφηδες ακινητοποιήθηκε, ενώ στη συνέχεια ης πέρασαν τις χειροπέδες και την οδήγησαν στη φυλακή.