ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Akrapovic: Δίκυκλη πανσέληνος

Akrapovic: Δίκυκλη πανσέληνος

Περισσότερο γνωστή για τις εξατμίσεις της, η εταιρεία Akrapovic παρουσίασε μία νέα πρωτότυπη custom μοτοσυκλέτα , με την ονομασία Full Moon (πανσέληνος).

Όπως κάθε εταιρία που σέβεται τον εαυτό της έτσι και η εταιρία κατασκευής εξατμίσεων Akrapovic, παρουσίασε ένα «demo» μοντέλο μοτοσυκλέτας custom. Με αυτόν τον τρόπο η Akrapovic έδειξε πως δεν μένει στις sport μοτοσυκλέτες.

Το... δίκυκλο παρουσιάστηκε στο Bad Salzuflen Custombike show στη Γερμανία. Κατασκευάστηκε από την εταιρία Akrapovic (σχέδιο), σε συνεργασία με τη Σλοβένικη Dreamachine Motorcycles (κατασκευή), μια εταιρεία με την οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν για μία ακόμη demo μοτοσυκλέτα.

Η κατασκευή της ήταν μυστική και χρειάστηκαν πάνω από 800 εργατοώρες δουλειάς για την χειροποίητη μοτοσυκλέτα με την ιδιαίτερη αισθητική. Το σχήμα της βασίστηκε στις εξατμίσεις τιτανίου της Akrapovic με συνέχεια στο V-twin κινητήρα της Harley Davidson (με κεφαλή Knucklehead της S & S) να είναι μεγαλωμένος στα 1.524 κ.εκ. και τον μπροστινό τροχό των 30 ιντσών (αυτός έδωσε το όνομα στο δημιούργημα) να ξεχωρίζει.

Η οδήγηση, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, είναι «πλήρως αυτοματοποιημένη», ενώ θα προσέξατε ένα υδραυλικό σύστημα που επιτρέπει στη μοτοσυκλέτα να στέκεται όρθια χωρίς τη χρήση stand

Σχετικές ειδήσεις