ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP Δοκιμές Sepang: Θετικό πρώτο τεστ για την Ducati

MotoGP Δοκιμές Sepang: Θετικό πρώτο τεστ για την Ducati

Χωρίς να έχουν δει την καινούργια GP15 και έχοντας δουλέψει πάνω στην παλαιά (περυσινή) μοτοσυκλέτα τους οι αναβάτες της Ducati δηλώνουν ικανοποιημένοι...

Με ικανοποίηση γύρισε πίσω στη βάση της η ομάδα της Ducati για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP. Μετά το τέλος των τριήμερων δοκιμών στην πίστα της Sepang, όπου δούλεψαν πάνω σε μία βελτιωμένη περυσινή μοτοσυκλέτα, οι αναβάτες της ομάδας δήλωσαν ικανοποίηση (φανταστήτε να είχαν και την GP15). Όπως είπαν στους δημοσιογράφους έριξαν το βάρος τους κυρίως στις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας τους, (περυσινή με βελτιώσεις) και περιμένουν με ανυπομονησία την GP15 στο δεύτερο session των δοκιμών προετοιμασίας στη Sepang.


Τώρα γιατί είναι ικανοποιημένοι μόνο εκείνοι γνωρίζουν. Ίσως γιατί έπρεπε κάτι να πουν ή γιατί οδηγούσαν χωρίς πίεση και χωρίς να έχουν κάτι να δοκιμάσουν.

Ο πιο γρήγορος αναβάτης της Ducati στην Sepang, ήταν ο Andrea Iannone, ο οποίος τερμάτισε στην τρίτη θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων, με χρόνο στο 1:59,388. Από την άλλη ο Andrea Dovizioso ήταν χαρούμενος αφού πέτυχε έναν από τους προσωπικούς του στόχους στο συγκεκριμένο τεστ: Να πέσει κάτω από το όριο των δυο λεπτών.

Andrea Iannone (Ducati Team #29) – 1'59"388 (3ος)


«Είμαι πολύ χαρούμενος διότι επιστρέφω σπίτι μετά από ένα θετικό τεστ. Βελτιωνόμασταν συνεχώς, από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα. Δουλέψαμε και με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα και δοκιμάσαμε κάποια πράγματα για να δούμε αν είμαστε στο σωστό δρόμο. Κάναμε και αρκετές δοκιμές με τα ηλεκτρονικά, καθώς είχαμε μια αναβαθμισμένη έκδοση στην GP14,3. Παράλληλα είμαι χαρούμενος και με τη νέα μου ομάδα. Τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά. Τώρα πραγματικά ανυπομονώ να δοκιμάσω την GP15 στο δεύτερο σκέλος στη Sepang , αλλά όπως και να 'χει είμαι ικανοποιημένος με το πόσο έχουμε βελτιωθεί τους τελευταίους μήνες».

Andrea Dovizioso (Ducati Team #04) – 1'59"874 (7ος)

«Έμεινα πολύ ικανοποιημένος με τις τρεις αυτές ημέρες. Στόχος μας ήταν να βελτιώσουμε ακόμα πιο πολύ το πλαίσιο και τα ηλεκτρονικά, όπως και να κάνουμε μερικά συγκριτικά τεστ για τη νέα μοτοσυκλέτα. Ήμασταν γρήγοροι και τις τρεις ημέρες, ενώ κατάφερα να πέσω κάτω από τα δυο λεπτά, που ήταν ένας από τους στόχους μου σ' αυτή την όμορφη πίστα. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι δεν κατάφερα να κάνω έναν γρήγορο γύρο με το μοναδικό σετ μαλακών ελαστικών που μου είχαν μείνει. Χτες είχαμε κάνει μια προσομοίωση αγώνα διάρκειας 15 γύρων, με ενδιαφέρουσα αποτελέσματα. Επιστρέφω ικανοποιημένος στην Ιταλία και πολύ περίεργος να δω και να δοκιμάσω τη νέα μοτοσυκλέτα».

Σχετικές ειδήσεις