ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MXGP Grand Prix Τσεχία: Εκτός αγώνων ο David Philippaerts (photo)

MXGP Grand Prix Τσεχία: Εκτός αγώνων ο David Philippaerts (photo)

Η χρονιά του 2015 μάλλον δεν είναι η καλύτερη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP αφού μέχρι τώρα οι πρωταγωνιστές : Jeffrey Herlings, Ryan Villoporto, Toni Cairoli είναι εκτός αγώνων, λόγω τραυματισμών.

Πέντε αγώνες μένουν για το τέλος της χρονιάς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross και ψάχνουμε τον πρωταθλητή και στις δύο κατηγορίες (MX2 MXGP) όχι λόγω συναγωνισμού και ισοβαθμίας αλλά λόγω τραυματισμών. Μετά τους Jeffrey Herlings, Ryan Villoporto και Toni Cairoli στην πίστα του Loket στην Τσεχία ήταν η σειρά των David Philippaerts, Tommy Searle και Todd Waters να έχουν πτώσεις.

Πιο σοβαρά από όλους τραυματίστηκε ο David Philippaerts (κατηγορία MXGP) όταν είχε μία πτώση στο τελευταίο άλμα. Η πτώση προκλήθηκε όταν ο «οδηγός» της αλυσίδας έφυγε από την θέση του και μπλόκαρε τον πίσω τροχό.

Η πτώση ήταν σφοδρή καθώς η μοτοσυκλέτα χτύπησε με δύναμη τον 31χρονο αναβάτη της Yamaha. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ράγισμα στον αγκώνα του και βαθύ κόψιμο στο δεξί του χέρι καθώς και ράγισμα στο δεξί πόδι. Οι γιατροί διέγνωσαν και μόλυνση σε παλαιότερο τραύμα στο αριστερό χέρι, την οποία ευτυχώς πρόλαβαν...


Ο ίδιος ανάρτησε φωτογραφία του από το νοσοκομείο λέγοντας πως ευχαριστεί όσους του ευχήθηκαν περαστικά, στα social media και ελπίζει να αγωνιστεί στο Grand Prix για το MXGP στην Mantova.

Σχετικές ειδήσεις