Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Γίνεται σπορ αυτοκίνητο χωρίς σπορ ήχο;

Newsbomb

Το βίντεο που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια με πρωταγωνιστή ένα από τα πιο hot μοντέλα της δεκαετίας αποδεικνύει περίτρανα πως δεν γίνεται.

Του Γιάννη Σκουφή

Μια εταιρεία από την Σλοβενία έχει αναδειχθεί εδώ και αρκετά χρόνια και έχοντας ξεκινήσει από τις μοτοσυκλέτες ως μία από τις καλύτερες παγκοσμίως στα συστήματα εξαγωγής σπορ μοντέλων.

Η Akrapovic λοιπόν εξειδικεύεται στην εξέλιξη και κατασκευή εξατμίσεων για όσους θέλουν ακόμη πιο έντονο και αγωνιστικό ήχο για το αυτοκίνητό τους.

Η Toyota Supra είναι ένα από τα τελευταία μοντέλα με τα οποία ασχολήθηκαν οι Σλοβένοι και το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε στο βίντεο -μην ξεχάσετε να βάλετε ήχο!- που ακολουθεί.

Στο σχεδόν μονόλεπτο βίντεο θα δείτε το ιαπωνικό σπορ μοντέλο σε δοκιμές στο δυναμόμετρο, αλλά και να πλαγιολισθαίνει σε μία βρεγμένη πίστα χαρίζοντας ένα απολαυστικό θέαμα.

Στο σημείο αυτό να πούμε πως η σπέσιαλ εξάτμιση της Akrapovic ονομάζεται Sound Kit, το βασικό της υλικό είναι το πανάλαφρο και ανθεκτικό τιτάνιο και για αυτό κοστίζει περίπου 3.000 ευρώ.

Η νέα εξάτμιση προσθέτει 10 ίππους στους 340 που αποδίδει ο εξακύλινδρος των 3.000 κυβικών -προέλευσης BMW- που κινεί το κορυφαίο σπορ μοντέλο της Toyota.