Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πρωταγωνίστρια η Lamborghini Countach στο «House Of Gucci»

Newsbomb

Η Countach είναι ένα από τα πιο εμβληματικά υπερ-αυτοκίνητα και λογικό είναι να έχει ισχυρή παρουσία στη ταινία για την οικογένεια Gucci.

Του Γιάννη Σκουφή

Τελευταία η Countach εμφανίζεται πολύ στο διαδίκτυο και ειδικά μετά την ανακοίνωση της Lamborghini να επαναφέρει τη θρυλική ονομασία στον επίλογο της πορείας της Aventador.

Δεν θα είναι ο αντικαταστάτης της τελευταίας, αλλά μια συλλεκτική έκδοσή της που θα βασίζεται στην Sian, θα έχει έναν υβριδικό V12 με 800+ ίππους και θα παραχθεί σε μόλις 112 μονάδες που θα κοστίζουν περίπου 3,0 εκατομμύρια ευρώ η καθεμία.

Αυτά για την επαναφορά της Countach στο σήμερα, ενώ από την άλλη η διάσημη πρόγονός της θα πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη οθόνη και συγκεκριμένα στην πολύ ενδιαφέρουσα ταινία «House Of Gucci».

Προς το παρόν μπορείτε να την δείτε σε ένα γρήγορο πέρασμα στο τρέιλερ της ταινίας που ακολουθεί. Συγκεκριμένα πρόκειται για μια Countach 25th Anniversary που κατασκευάστηκε την περίοδο 1988-1990, ενώ φέτος το εμβληματικό ιταλικό supercar συμπληρώνει τα 50 χρόνια από όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ως πρωτότυπο εισάγοντας το μοναδικό σχήμα της σφήνας.

Η ταινία αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται τον ερχόμενο Νοέμβριο και θα έχει ως θέμα την πολυτάραχη αυτοκρατορία της οικογένειας Gucci και πως τα μέλη της έχτισαν στον χώρο της μόδας.

Το κάστινγκ της ταινίας που έχει σκηνοθετήσει ο Ridley Scott περιλαμβάνει ταλαντούχα πρόσωπα όπως είναι ο Adam Driver, η Lady Gaga, ο Jared Leto και φυσικά ο ανεπανάληπτος Al Pacino.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: «Σφίγγα» για τον ανασχηματισμό - Όχι σε πρόωρες εκλογές