Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτή η Cadillac είναι υπερ- πολυτελής και θωρακισμένη

Newsbomb

Έχει τις προδιαγραφές να προσφέρει όλα τα κομφόρ ακόμη και αν απέξω πέφτουν βροχή οι σφαίρες και τα βλήματα.

Του Γιάννη Σκουφή

Τα θωρακισμένα οχήματα είναι με αυτά που πρέπει να μετακινείται κάθε πρόσωπο που για τους δικούς του λόγους θεωρεί πως έχει ορκισμένους εχθρούς. Συνήθως τα θωρακισμένα είναι είτε πολυτελείς λιμουζίνες ή τεράστια SUV, όπως για παράδειγμα η Escalade των φωτογραφιών μας την οποία η εξειδικευμένη καναδική εταιρία Inkas Armored μετέτρεψε σε ένα απόρθητο φρούριο πάνω σε τροχούς.

Εννοείται πως η θωράκιση της Cadillac περιλαμβάνει αλεξίσφαιρα κρύσταλλα, διάφορες ενισχύσεις για να προστατεύουν τους επιβαίνοντες από βλήματα, σφαίρες 7,62 χιλιοστών από ΑΚ-47, χειροβομβίδες DM51, καθώς και σύστημα παροχής αέρα στο εσωτερικό, χειρολαβές που κάνουν ηλεκτροσόκσε όποιον επιχειρήσει να παραβιάσει τις πόρτες κλπ.

Αυτό όμως που κάνει την διαφορά σε αυτή την περίπτωση είναι το πακέτο Chairman και τα πρωτοφανή επίπεδα άνεσης για ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο. Καταρχήν, το εσωτερικό ύψος της καμπίνας έχει αυξηθεί κατά σχεδόν 13 πόντους ώστε να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η καμπίνα με τα υψηλής ποιότητας δερμάτινα καθίσματα που είναι κλιματιζόμενα, ανακλινόμενα αεροπορικού τύπου, ενώ προσφέρουν και μασάζ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Η φωτιζόμενη οροφή δημιουργεί ένα lounge περιβάλλον που περιστοιχίζεται από πολλά ηχεία και οθόνες ώστε αυτή η Cadillac να μετατραπεί σε ένα κινητό κέντρο ψυχαγωγίας πάνω σε τροχούς και ταυτόχρονα να είναι μία από τις ασφαλέστερες κινητές κρυψώνες. Ακόμη όμως και αν κάποιος έχει τον πιο μισητό εχθρό στον κόσμο θα του λείπουν αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για αποκτήσει την θωρακισμένη Escalade της Inkas.