FUN TIME

Πώς τρέχουν και δεν φτάνουν οι μπαμπάδες όταν αποκτούν παιδί (pics)

Πώς τρέχουν και δεν φτάνουν οι μπαμπάδες όταν αποκτούν παιδί (pics)
Allen Shaw

Μπορείτε να το πείτε αλλιώς και ως «Yoga για νέους μπαμπάδες»

Ο Allen Shaw, πρόσφατα έγινε μπαμπάς και η καθημερινότητά του άλλαξε ριζικά. Έπρεπε ν’ αλλάζει πάνα στο μωρό, να το ταΐζει, να δουλεύει και να το κρατάει παράλληλα.

Αυτές τις νεοαποκτηθείσες δεξιότητες τις ονόμασε "asanas" και την καθημερινή του ρουτίνα "Γιόγκα για νέους μπαμπάδες".

Τι είναι η yoga;

Η Yoga είναι μια εναλλακτική μορφή άσκησης αλλά και μία ολιστική θεραπεία, μια φιλοσοφία ζωής. Η λέξη Yoga προέρχεται από τη σανσκριτική λέξη yuj και σημαίνει σύνδεση, ένωση.

Ένωση του σώματος, του νου και το πνεύματος. Ένωση με όλα τα επίπεδα ύπαρξης : τον εαυτό μας, την ζωή, το περιβάλλον που ζούμε. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας απομονώνει και έτσι χάνουμε την επαφή μας με ό,τι πιο όμορφο υπάρχει γύρω μας και μέσα μας. Πόσο πιο ωραία θα ήταν η καθημερινότητά μας αν αρχίζαμε να γνωρίζουμε τον εαυτό μας και να συνδεόμαστε με αυτόν σε βαθύτερο επίπεδο, να απολαμβάνουμε την επαφή με την φύση, να ζούμε πραγματικά, συνειδητά κάθε λεπτό;

H Yoga βοηθά όχι μόνο στην σωματική μας υγεία αλλά και στην ψυχική και συναισθηματική μας ισορροπία. Είναι ένα δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας καθώς συνδεόμαστε μαζί του με φροντίδα και αγάπη!

Υoga και πατρότητα μαζί

Ο Allen Shaw όμως, δεν αρκέστηκε μόνο σ΄αυτό αλλά σχεδίασε απολαυστικά σκίτσα που δείχνουν τι κάνει ένας μπαμπάς προκειμένου να ανταπεξέλθει στα νέα του καθήκοντα.

Όπως γράφει στο Boredpanda «Hταν ένας διασκεδαστικός τρόπος να δείξω πώς είναι να είσαι γονιός και είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς θα συμφωνήσετε ότι μόνο εύκολο δεν είναι, αλλά παρ’ όλα αυτά η εμπειρία παραμένει μοναδική. Μου αρέσει να μετατρέπω τις μικρές μου εμπειρίες σε σκίτσα και ελπίζω να τα απολαύσετε όσο και εγώ».

Δείτε τα στη gallery που ακολουθεί και είμαστε σίγουροι ότι θα γελάσετε πολύ.

πηγή: Mothersblog.gr