FUN TIME

Κορονοϊός: Σαββατοκύριακο με παρέα το Netflix γιατί «Μένουμε Σπίτι» - Σειρές και ταινίες για όλους

Κορονοϊός: Σαββατοκύριακο με παρέα το Netflix γιατί «Μένουμε Σπίτι» - Σειρές και ταινίες για όλους
PIXABAY

Κορονοϊός στην Ελλάδα: Σειρές με πολλές σεζόν και αμέτρητα επεισόδια, μίνι σειρές, παλιές και καινούργιες ταινίες... δεν μπορεί κάτι θα βρείτε του γούστου σας, για να περάσει αυτό το Σαββατοκύριακο, μέσα στο σπίτι.

Η εντολή των ειδικών είναι σαφής! Μένουμε στο σπίτι, περιορίζοντας στο ελάχιστο τις εξόδους μας, γιατί έτσι θα σώσουμε ζωές, φρενάροντας τη διασπορά του κορονοϊού.

Και τι μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι, ειδικά όταν δεν έχουμε τη δουλειά να μας απασχολεί; Η τηλεόραση είναι -ίσως- το πρώτο μας καταφύγιο.

Κι εκεί υπάρχει τεράστια πλατφόρμα του Netflix, που έχει να προτείνει κάτι για όλους.

Διαλέξαμε λοιπόν μερικές προτάσεις, και σας τις παρουσιάζουμε:

Αυτοδημιούργητη: Μαντάμ Σι Τζέι Γουόκερ - Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker

Γνωρίστε την Σι Τζέι Γουόκερ, την πρώτη γυναίκα που έφτιαξε μόνη της μια αυτοκρατορία, έσπασε στερεότυπα και έγινε αυτοδημιούργητη εκατομμυριούχος. Η βραβευμένη με Όσκαρ («Υπηρέτριες») Οκτάβια Σπένσερ πρωταγωνιστεί σε αυτή τη μίνι σειρά, παραγωγής Netflix.

I Am Not Okay With This

Η Σίντνεϊ, μία έφηβη κοπέλα προσπαθεί να διαχειριστεί τις δοκιμασίες του σχολείου ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει την περίπλολη οικογένειά της, την εφηβεία αλλά και τις... μυστηριώδεις υπερδυνάμεις που αρχίζουν να ξυπνούν μέσα της.

Σειρά με πρωταγωνίστρια την Sophia Lillis, την οποία γνωρίσαμε στην ταινία θρίλερ "It".

Οι Φόνοι της Βαλχάλα - The Valhalla Murders

Ένας ντετέκτιβ από το Όσλο, με επίπονο παρελθόν, επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Ισλανδία, προκειμένου να αναλάβει την υπόθεση του πρώτου serial killer της χώρας με τη βοήθεια μιας τοπικής αστυνομικού.

Restaurants On The Edge (28/02)

Τρεις ειδικοί του φαγητού και της διακόσμησης ταξιδεύουν στον κόσμο για να ανακαινίσουν εστιατόρια, φέρνοντάς τα κοντά στις τοπικές κουλτούρες.

Ο Ξένος - The Stranger

Όλοι έχουμε μυστικά και όλοι αναρωτιώμαστε «πόσο καλά γνωρίζουμε άραγε τους ανθρώπους που έχουμε κοντά μας;».

Βασισμένη σε μυθιστόρημα του Χάρλαν Κομπέν, η σειρά ακολουθεί τη ζωή συνηθισμένων οικογενειών, των οποίων τα μυστικά και τα ψέμματα έρχονται στην επιφάνεια μετά την εμφάνιση ενός... ξένου. Πρωταγωνιστούν οι Ρίτσαρντ Άρμιταζ, Τζένιφερ Σόντερς, Σιόμπαν Φίνεραν και Χάνα Τζον-Κέιμεν.

Formula 1: Drive To Survive (28/02)

Η δεύτερη σεζόν του ντοκιμαντέρ, γύρω από τη Φόρμουλα 1 και τον μαγικό κόσμο της.

The English Game

Από τον δημιουργό του «Ο Πύργος του Ντάουντον», αυτή η μίνι σειρά παρακολουθεί την ιστορία δύο ποδοσφαιριστών από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις, οι οποίοι άλλαξαν το παιχνίδι και την Αγγλία.

Τα Κορίτσια που Χάθηκαν - Lost Girls

Ταινία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, από την υποψήφια για Όσκαρ (δύο φορές στην κατηγορία Καλύτερου Ντοκιμαντέρ) Λιζ Γκάρμπους.

Όταν εξαφανίζεται η κόρη της Μαρί Γκίλμπερτ, η απραξία της αστυνομίας, την οδηγεί στη δική της έρευνα μέσα σε μια κλειστή κοινωνία του Λονγκ Άιλαντ, όπου εθεάθη τελευταία φορά η κοπέλα. Η έρευνά της θα οδηγήσει στην αποκάλυψη μιας φρικτής υπόθεσης δολοφονιών.

Το Ράντσο - The Ranch

Ο Κολτ, γιος ενός ιδιοκτήτη ράντσου στο Κολοράντο των ΗΠΑ, επιστρέφει σπίτι του από μια καριέρα ως ημι-επαγγελματία στο αμερικανικό ποδόσφαιρο, για να βοηθήσει στην οικογενειακή δουλειά.

Ο Άστον Κάτσερ είναι ο Κολτ, ο Σαμ Έλλιοτ υποδύεται απολαυστικά τον συντηρητικό πατέρα του, η Ντέμπρα Γουίνγκερ είναι η μητέρα του και ο Ντάνι Μάστερσον ο εκκεντρικός αδερφός του, σε αυτή την κωμική σειρά.

Αρχηγός από Κούνια: Ο Αρχιμπόμπιρας Επιστρέφει

Με τη βοήθεια του αδερφού και συνεργάτη του Τιμ, ο Αρχιμπόμπιρας προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ της οικογένειας και της δουλειάς του στα κεντρικά της εταιρείας Baby Corp.

Ιδανική λύση για τα παιδιά, καθώς με τα 37 της επεισόδια αυτή η σειρά, σίγουρα θα απασχολήσει αρκετά και ευχάριστα.

Άκοπο διαμάντι - Uncut Gems

Αν θέλετε να δείτε τον Άνταμ Σάντλερ σε κάτι διαφορετικό από αυτά που μας έχει συνηθίσει, αυτή η ταινία είναι η καλύτερη επιλογή.

Υποδύεται τον Χάουαρντ Ράτνερ, έναν κοσμηματοπώλη από τη Νέα Υόρκη, τα χρέη του οποίου μεγαλώνουν και οι εξαγριωμένοι εισπράκτορες τον περιτριγυρίζουν κι εκείνος ρισκάρει τα πάντα με την ελπίδα να επιπλεύσει οικονομικά αλλά και να μείνει ζωντανός.

Σπένσερ: Εμπιστευτικό - Spenser Confidential

Χορταστική περιπέτεια δράσης, με τον Μαρκ Γουόλμπεργκ, τον Γουίνστον Ντιουκ και τον Άλαν Άρκιν, η υπόθεση της οποίας αφορά έναν πρώην αστυνομικό, ο οποίος μετά τη δολοφονία δύο αστυνομικών, συνεργάζεται με τον συγκάτοικό του, προκειμένου να πιάσουν εγκληματίες.