FUN TIME

Πανικός στην Αμερική: Αυτό είναι το σαμπουάν που προκαλεί τριχόπτωση! (vid)

Πανικός στην Αμερική: Αυτό είναι το σαμπουάν που προκαλεί τριχόπτωση! (vid)

Αντιμέτωπος με αγωγές εκατομμυρίων δολαρίων βρίσκεται ο Τσαζ Ντιν, ένας από τους διασημότερους κομμωτές διασημοτήτων στο Λος Άντζελες και η εταιρεία καλλυντικών Gurthy-Renker, εξαιτίας ενός κοντίσιονερ που είχαν λανσάρει στην αμερικανική αγορά.

Αν και το κοντίσιονερ του έγινε αμέσως πολύ επιτυχημένο και έφερε κέρδη 100 εκατ. δολαρίων τη δεύτερη χρονιά πωλήσεώς του, η ηθοποιός Έιμι Φρίντμαν, η οποία είχε αγοράσει για 30 δολάρια ένα πακέτο περιποίησης από τη συγκεκριμένη σειρά και όταν το χρησιμοποίησε, είχε άσχημες παρενέργειες.

Σύμφωνα με τη βρετανική «Daily Mail», η Φρίντμαν σταμάτησε να χρησιμοποιεί το κοντίσιονερ δύο βδομάδες αφότου το αγόρασε, ωστόσο είχε ήδη αρχίσει να χάνει σημαντική ποσότητα των μαλλιών της.

Αμέσως, προκλήθηκε σάλος, ο οποίος μεταφέρθηκε και στο Διαδίκτυο, ενώ η αγωγή που κατατέθηκε σε βάρος της εταιρείας και του κομμωτή ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα προϊόντα WEN περιέχουν ένα καυστικό συστατικό το οποίο προκαλεί χημική αντίδραση και καταστρέφει τα μαλλιά και τους θύλακες. Περιέχει πολλά βαριά χημικά και γνωστά ανθρώπινα αλλεργιογόνα».

Δείτε το βίντεο:

Σχετικές ειδήσεις