GOSSIP

GNTM 2: Τρόμος και κλάματα για τις διαγωνιζόμενες – Ποιες ήταν οι κοπέλες που αποχώρησαν (videos)

GNTM 2: Τρόμος και κλάματα για τις διαγωνιζόμενες – Ποιες ήταν οι κοπέλες που αποχώρησαν (videos)

Greece Next Top Model 2019: Πρώτη δοκιμασία για γερά νεύρα στο ριάλιτι μοντέλων, αλλά και πρώτες κλίκες με έντονο «θάψιμο».

Την πρώτη τους δοκιμασία στο GNTM 2 είχαν τα κορίτσια σε ένα επεισόδια γεμάτο φόβο, κλάματα αλλά ίντριγκα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (1/10) είδαμε τα 24 κορίτσια να μπαίνουν για πρώτη φορά στο σπίτι και να ξεκινά μια «μάχη» για τα κρεβάτια και τα δωμάτια, καθώς ήδη έχουν δημιουργηθεί κάποιες παρέες. Αυτή που έμεινε μόνη της ήταν η Ελευθερία η οποία δέχθηκε και ένα… μικρό bullying.

Οι πρώτες κλίκες εμφανίστηκαν και μάλιστα είχαμε «θάψιμο» αλλά και το… συνθηματικό «FF». Τι είναι αυτό; Δείτε το παρακάτω βίντεο…

Στη συνέχεια οι διαγωνιζόμενες ήρθα αντιμέτωπες με την κάθετη πασαρέλα που κυριολεκτικά έκοβε την ανάσα! Ένα εντυπωσιακό catwalk στο ύψους 30 μέτρων κεντρικό κτίριο γνωστής φίρμας ρούχων, ήταν η δοκιμασία που έπρεπε να περάσουν τα 24 κορίτσια για να παραμείνουν στο ριάλιτι μοντέλων.

Πολλές παίκτριες έβαλαν τα κλάματα γιατί φοβήθηκαν και δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στην ομολογουμένως δύσκολη δοκιμασία του GNTM. Χαρακτηριστικά παραδείγματα η Κατερίνα και η Πόπη, οι οποίες «λύγισαν».

Στο τέλος της απαιτητικής δοκιμασίας, η απόφαση των κριτών για τις δύο κοπέλες που ξεχώρισαν ήταν ομόφωνη. Η Κωνσταντίνα και η Ελευθερία τα κατάφεραν καλύτερα από όλες τις κοπέλες αλλά μια από τις δύο ήταν η νικήτρια της δοκιμασίας.

Όπως ήταν λογικό όμως, υπήρξαν και κάποιες αποχωρήσεις από το GNTM. Η Βίκυ Καγιά ήταν εκείνη που ανακοίνωσε τα ονόματα των κοριτσιών που έπρεπε να αποχωρήσουν και μόλις το έκανε, ξέσπασαν σε λυγμούς μαζί με τις φίλες τους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή! Σειρήνες πολέμου θα ηχήσουν σήμερα (2/10) σε όλη την Ελλάδα - Δείτε γιατί

Καιρός: Με ήλιο και ζέστη οι απεργιακές κινητοποιήσεις - Πότε επιστρέφει το φθινόπωρο (pics)

Σχετικές ειδήσεις