GOSSIP

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Εκτός της θεατρικής παράστασης «Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα»

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Εκτός της θεατρικής παράστασης «Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα»

Λίγο πριν την προγραμματισμένη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα» ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης βρέθηκε εκτός! Τι συνέβη; 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», η παράσταση κινδυνεύει με αναβολή μετά την απομάκρυνση του ηθοποιού.

KALFAGIANNHS1.jpg
Εκτός της θεατρικής παράστασης «Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα»

Όπως ανέφερε ο δημσοσιογράφος: «Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης δε θα είναι τελικά στην παράσταση. Έχω την επίσημη και την ανεπίσημη εκδοχή. Η επίσημη εκδοχή από το θέατρο λέει ότι πρόκειται για ένα διαζύγιο κοινή συναινέσει. Η πλευρά του Λεωνίδα Καλφαγιάννη λέει πως υπήρχαν προβλήματα και με την παραγωγή και με την οργάνωση και γενικά κάποια πράγματα δεν ήταν όπως είχαν συμφωνήσει. Από την παραγωγή μου έκαναν ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται για απομάκρυνση αλλά ότι η παραγωγή ήταν εκείνη που αποφάσισε να λήξει τη συνεργασία με τον ηθοποιό. Μάλιστα σε αυστηρό τόνο ο άνθρωπος της παραγωγής μου είπε πως θα ακολουθήσει και άλλη απομάκρυνση σε περίπτωση που κάποιοι ηθοποιοί δε συμμορφωθούν με τις οδηγίες του σκηνοθέτη, Δήμου Αβδελιώδη»

Πηγή: Gossip-tv.gr