GOSSIP

Ναταλία Γερμανού- Λάμπης Λιβιεράτος: Δείτε τους να ποζάρουν μαζί 22 χρόνια

Ναταλία Γερμανού- Λάμπης Λιβιεράτος: Δείτε τους να ποζάρουν μαζί 22 χρόνια

Ο Λάμπης Λιβιεράτος, έκανε ένα throwback που όχι μόνο ενθουσίασε τους διαδικτυακούς του φίλους αλλά τους άφησε και άφωνους.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!», όμως, πριν πάει στο πλατό μας έκανε την έκπληξη.

Ο γνωστός τραγουδιστής, έκανε ένα throwback που όχι μόνο ενθουσίασε τους διαδικτυακούς του φίλους αλλά τους άφησε και άφωνους.
Πιο συγκεκριμένα, ο Λάμπης Λιβιεράτος, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία, όπου τον βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιασμένος με την Ναταλία Γερμανού, 22 χρόνια πριν και είναι πραγματικά αγνώριστοι.

Στη φωτογραφία βλέπουμε την παρουσιάστρια του ALPHA με πιασμένα μαλλιά, γυαλιά στο κεφάλι και λεπτά φρύδια, τα οποία αποτελούσαν τάση εκείνη την περίοδο.


«Με την αγαπημένη μου @natalia_germanou σ'ένα τρελό #throwback 22χρονια πριν...22χρονων περιπου και οι δυο τοτε...(λεμε τωρα..)? εν όψει της αυριανής μας συνάντησης στο πλατό της εκπομπής της στον Alpha @kalyteradeginetai ?#staytuned #comingup #tv #alphatv #kalyteradeginetai #music #love», έγραψε χαρακτηριστικά ο καλλιτέχνης στην λεζάντα της φωτογραφίας.
Δείτε πώς ήταν οι δυο τους πριν από 22 χρόνια και θα πάθετε πλάκα:

Πηγή: Gossip-tv.gr